Koostöös Artist Siseraadiotega saavad ostlejad kuulata nii Getteri enda kui ka tema lemmiklaule.

"Esimeseks looks valisin enda laulu "Alles alguses", sest just see on saanud minu kallite fännide kõige lemmikumaks looks ja see oleks neile minu poolt kingituseks 1. septembri puhul," räägib Getter, kes usub, et lõbus laul mõjub meeleolule positiivselt. "Lood mõjutavad väga palju inimesi," teab noor muusik.

"Ma õpin Tallinna Tööstushariduskeskuses rätsep-stilistiks," räägib Getter, kelle õpingud tema karjääriga suurepäraselt haakuvad.

Kuigi Getteril tuleb töö pärast koolist palju puududa, siis annab ta alati oma parima, mistõttu on koolikaaslased ja õpetajad tema suhtes alati vastutulelikud. "Suhtumine loeb. Pead näitama, et Sa suudad mõlema asjaga tegeleda," ütleb tahtejõuline lauljatar, kelle karjäär superstaari saatest tuule tiibadesse sai.

Kirgliku muusika ja - stilistikafänni lemmikpartneriteks on meikar Kaia Triisa ja stilist Karolin Kuusik. Tihti mõtleb Getter enda stilistika ka ise välja ning saab koolis omandatud tarkusi niimoodi rakendada. See on noorele meelelahutajale suurepärane kogemus.

Vaata videost, mida Getter veel Noorte häälele rääkis!