Õnnetuks muusikuks osutus räppar Del The Funky Homosapien, kes oli parasjagu esitamas Gorillaze tuntumat hitti "Clint Eastwood". Lavalt alla kukkumine leidis aset keset lugu, kui solist Damon Albarn oli just oma riimid lõpetanud ja Homosapieni kord laulujärg üle võtta. Teised bändiliikmed ei märganud algul kaaslase lavalt kadumist, ent siis katkestasid esinemise. "Suur aitäh ilusa, ilusa õhtu eest. Kahjuks juhtus meil...ma isegi ei tea, mis," sõnas Albarn kimbatuses.

Mehe vigastused osutusid nii tõsiseks, et ta viidi kontserdipaigast otse haiglasse, kuhu ta ka ravile jäeti. "Del The Funky Homosapien on teadvusel ja suhtleb oma meeskonnaga. Loodame, et ta paraneb kiirelt ja soovime talle kõike head," teatas Roskilde tiim sotsiaalmeedias. Ka räppar ise võttis Twitteris sõna, tänades kõiki toetuse ning kiites meedikuid abi eest. Ta lubas ka peatselt laval tagasi olla.

Kuigi kontsert katkestati, olid mehed enamuse kavast siiski juba ette kandnud, "Clint Eastwood" oligi nende seti viimaseks palaks. Gorillaz oli koos Eminemi, Bruno Marsi ja Nick Cave'iga tänavuse Roskilde üks peaesinejaid.