Cher on taimetoitlane

Naine kirjutas Twitteris oma fännidele, et ei söö sinki ega punast liha, pigem eelistab ta köögivilju süüa. "Mulle ei meeldi liha, seega suurem osa mulle meeldivaid asju on tervisele head," kirjutas ta.

Ta ei suitseta ega tarvita alkoholi

"Tervislikud eluviisid on alati minu jaoks tähtsad olnud. Need lihtsalt sobivad mulle. Mõned ebatervislikud asjad mulle ei meeldi, näiteks narkootikumid ja alkohol, ma pole kunagi neid regulaarselt tarvitama hakanud. Ma olen elus suitsetanud, narkootikume proovinud ja need meeldisid mulle, kuid need ikka ei sobinud mu kehale. Ma joon ainult kolm või neli korda aastas," tõdes diiva 2013. aastal antud intervjuus.

Ta teab, mis toidud tema organismile sobivad

"Ma püüan vältida kõrge rasvasisaldusega toite, kuna nad teevad mind uimaseks ja tõstavad kaalu. Piimatooted ei ole samuti inimese organismile head. Ma arvan, et juust on üks kõige hullemaid asju keha jaoks. Me ei seedi seda hästi ja juustud on valdavalt kõrge rasva ja kolesteroolisisaldusega," kirjutas naine oma 1991. aastal ilmunud raamatus "Forever Fit".

Cher eelistab toite, mis talle palju energiat annavad

71-aastane naine on endiselt aktiivne ja tuuritab mööda maailma ringi. Seega on eriti tähtis, et tema toidulaud oleks kaetud energiarikaste toiduainetega. Ta eelistab muuhulgas pruuni riisi, pastat, puuvilju ja erinevaid ube.

Surfamine ja trenn viis korda nädalas

Naine õppis surfama alles 60 aasta vanusena, kuid see on vaid üks trenn paljudest, mida Cher teeb. Diiva käib samuti jõusaalis ja jookseb.

"Ma teen trenni viis päeva nädalas, ma olen seda alati nautinud. Ma üritan küll oma treenerile öelda, et "ma olen nii vana", aga teda see väga ei huvita," rääkis ta.