Päev pärast seda, kui mees oli avalikul vestlusel dokitegija Michael Moore'iga New Yorgis laval maailma mõttetusest rääkinud ("Me kõik kardame pisarate jõge...Ma olen sellest läbi läinud ja tean öelda, et sellest elusana ei välju.") ning sellega publiku kihama pannud, jätkas ta oma mõtteid moenädalal, kuhu olevat sattunud seetõttu, et see olevat kõige mõttetum üritus, kuhu üldse minna.

Kummalisevõitu ning isegi solvava intervjuu sai näitlejalt kätte E! Newsi reporter ajakirja Harper's Bazaari moeikoonidele pühendatud peol, mis moenädala raames aset leidis. Küsimusele, kuidas tal läheb, vastas Carrey: "Mul läheb täitsa hästi, kas tead! Aga see kõik siin on täiesti mõttetu!" Hämmingus ning kergelt segaduseski reporter uuris seepeale, et miks Carrey sinna siis üldse tuli, saades vastuseks: "Tahtsin tulla kõige mõttetumale üritusele, mis üldse toimub. Sa pead ju tunnistama - see kõik siin on täiesti mõttetu!"

Edasi kiskus jutt juba suhteliselt seosetuks, kuid üks oli selge: moeikoonidesse mees ei usu. Veelgi enam - ta ei usu üldse inimestesse, sest need olevat vaid energiaväljad, ja üldse olevat tal kõigest ükskõik. "Mind pole olemas. See pole meie maailm. Me ei loe siin midagi," jätkas ta oma uhhuu-juttu.

Carrey on olnud viimastel aastatel väga avameelne seoses oma depressiooniga ning tema kallima Cathriona White'i enesetapp 2015. aastal jättis mehe hinge väga sügava haava. Järgmisel aastal ootab teda naise surma eest aga kohtutee – nimelt süüdistatakse meest selles, et tema varustas White'i ravimitega, mille üledoosi tõttu viimane suri.