Sellel nädalal presidendilt Valgetähe V klassi teenetemärgi pälvinud Reikop on sellest tänaseni üllatunud ja sõnas, et ei ole isegi kunagi sellise tunnustuse peale mõtenud.

"Kui sa iga päev seda tööd teed, siis enamasti jõuab sinuni negatiivne tagasiside, me saame oma töös palju sõimata. Me oleme avalikkuse ees ja ikka inimesed ütlevad, et sa oled nõme ja loll, ei oska mitte midagi ja teed halvasti. Ise sisemas mõtled, et äkki ikka päris nii ei ole. Keegi teine on seda märganud, et sa oled õigel teel, see on väga suur tunnustus," rääkis Reikop.

Saatejuht lubab, et ei kavatse teenetemedali pärast kuidagi tähtsamat või viisakamat nägu tegema hakata. Marko rääkis, et noorena oli ta mõõdukalt mässaja, 8. klassis tegi ta kõrva augu ja kandis seal haaknõela. Tänapäeval mässab mees pigem lolluse ja konservatiivsuse vastu.

"Konservatiivse lolli mõttelaadi vastu, mis tundub, et on poliitkorrektne," tõdes Reikop.

Näiteks toob ta selle, et talle ei meeldiks, kui Reidi teed ei ehitata.

"Mulle ei meeldi need roheliste mõtted, et nad said Reidi tee kitsamaks. Linnas ongi teed, linnas tulebki teid ehitada ja puid tuleb maha võtta, pannakse uued puud asemele," arvas ta.

Intervjuudes meeldivad mehele ootamatused ja teravad küsimused.

"Võiks rohkem olla, ma olen alati oodanud hetki, et inimene tõuseb püsti, viskab mulle klaasi vett näkku ja läheb minema. Mulle väga ootamatused meeldivad," sõnas ta.

Reikop tõdes, et teravamad küsimused küsib ta tavaliselt intervjuu lõpus, kui intervjuu tõesti solvumise pärast lõppema peaks. "Ma ei suhtu halvustavalt, ma tahan teada," kirjeldas ta oma stiili.

Reikop sõnas, et intervjueerijad ei küsi piisavalt julgeid ja otsekoheseid küsimusi.

"Muidugi selleks peab natukene julgust olema. Sellega on ka teine pool. Kui sa oled julge, pead sa olema vastuseks valmis, pead oskama reageerida, kui keegi sulle midagi väga avameelset ütleb," lisas saatejuht.

Vaata lähemalt videost!