Mehed jõudsid tagasi päev plaanitust varem, sest Raja Rios olles sünnitas tema abikaasa Kerstin esmaspäeval pere esiklapse, paar nädalat arstide prognoosist varem.

"Naine andis teada õhtul, et midagi vist toimub. Hommikul ärkasin, vaatasin, et on pildid on juba haiglas valmistumisest," kirjeldas Raja lennujaamas Delfile.

"Jooksin kohe infokabinetti, ütlesin, et mul on siit nii kiiresti vaja ära saada, kui saab. Martti Raju (Eesti olümpiakoondise juht - toim.) on mees, kes ei tagane oma sõnadest, ajas asja kohe korda. Võtsin Kaspari ka kaasa, et asi kindlam oleks," muigas ta.

Raja kirjeldas ka emotsionaalset hetke, kui ta Rio olümpiaküla sööklas olles sai sõnumi värske fotoga abikaasast äsjasündinud tütrega.

"Kui siis üks hetk tuli see pilt, laps oli naise süles, siis olin suures sööklas, olin just söömas. Õed Luiged oli seal minuga ja Liina, meie kaunis odaviskaja, nad ei saanud aru, miks mul järsku hakkasid teatud asjad toimuma ja... Aga siis oli väga äge, nad lohutasid ja õnnitlesid mind ja kallistasid, ma ei pidanud üksi selles momendis olema. See oli hoopis teistsugune emotsioon, seda ei saa hästi kirjelda. Kui sa, Kaspar, ka nii kaugele jõuad, siis saame jagada seda emotsiooni ka koos sinuga ja saan öelda neid samu sõnu, mida ütleb Tõnu mulle kogu aeg, et see tee on sul veel ees. Tokyo!"