Robin Williamsiga kohtumine oli üks maksa-, kõhu- ja kopsuvähki põdeva 20-aastase Vivian Walleri soovist, mille täitumist ta veel enne ähvardavat surma lootis. Ülejäänud neli olid: tähistada 21. sünnipäeva, näha tütre esimest sünnipäeva, abielluda, sõita Rarotonga saarele.

Et naine oli liiga haige, et reisida, võtsid ta sõbrad Williamsiga ühendust ning näitleja oli rõõmuga nõus Walleri soovi täitma.

"Hei Vivian, siin Robin Williams ütlemas: "Hei, tüdruk, mis Uus-Meremaal ka toimub?" Saadan sulle, Jackile (Viviani abikaasa - toim.) ja Sophile'le (tütar - toim.) kogu oma armastuse. Võid selle oma soovide nimekirjast maha tõmmata," sõnas Williams videotervituses, aimates järgi Walleri kodumaa aktsenti.

Seejärel lõbustas ta naist näitleja Matthew McConaughey imitatsiooniga. ""Ütlesin hei-hei-hei, mis toimub, mis toimub, mis toimub? Kõik on korras, kõik on korras, kõik on korras!" Teen lihtsalt Matthew McConaughey'd järgi. Palju armastust sulle, baby," lisas ta lõppu ja saatis teele õhusuudluse.

Walleri pere on näitleja tervituse üle ääretult õnnelikult ning siiani on naisel tegemata veel vaid sõit Rarotongale. Williamsi enesetapust aga haigele naisele väidetavalt rääkida ei söandatud, kuigi arvatavasti sai ta ühel hetkel sellest ikkagi teada...