"Ma ei ole lugenud netikommentaare aastaid. Ma loen oma artiklite kommentaare, kus ei kirjutata minust. Mind ärritab kõige rohkem see – kui ma kellestki teen intervjuu, siis selle asemel, et persooni sõimata, hakatakse mind kui kirjutajat nahutama, ja mitte kirjutamisoskuse pärast, vaid just – ta on vana, ta on loll, inetu – kõik need asjad, mis teevad mulle rõõmu, sest panen võrdusmärgi ja mõtlen – jess, loll karjub seal, nõme karjub seal. Mul on kahju neist, sest nad on õnnetud ja neil pole mitte midagi teha," sõnab Saagim.

Anu Saagimi sõnul kirjutatakse kõige rohkem õelaid kommentaare just Brigitte Susanne Hundi kohta. "Bitch, lits, hoor, loll, blond ja nõme," toob Saagim näideteks ja tõdeb, et sama kirjutatakse ka tema enda kohta.

"Mulle lisandub veel vana ja rongaema," tõdeb Saagim. "Mul on kahju nendest inimestest, ma alati visualiseerin, et missugune inimene see võiks olla."

"Tussiga ma ei ole kunagi raha teeninud, oma keha raha eest ma müünud ei ole," kinnitab Saagim ja lisab, et alastipiltide eest on ta raha küsinud ja soovitab Hundil nende eest kõva raha küsida.

"Kas me anname võimaluse toredatel kommentaatoritel live’s küsimusi küsida? Vaatame, kas on julgeid inimesi, kes julgevad oma nime ja näoga küsida. Alustame 18. oktoobril ja ootame, et tuleksite kohale, tulistaksite täis laksud kirja, et me siit nuttes ja ulgudes lahkuksime ja kokku ei tahaks enam tulla," sõnab Saagim.

"Me räägime meestest, kes on meile korda läinud ja haiget teinud, aga kes on teinud meist tugevad naised, kes me täna oleme,“ sõnab Hunt.

"Tulge vaadake, kuidas me päriselus välja näeme ja kuidas me tegelikult käitume ja võib-olla keegi meist võtab ka tissi paljaks, et tõestada, kas need on ehtsad – või siis mitte," kommenteerib Saagim.

Kuula Anu ja Brigitte pikemaid kommentaare allpool olevast videost!