Uku Suviste laulis veerandfinaalis Valgevene juurtega laulja ja räppari Bianka hitti "Kedõ" (“Ketsid”).

"Ma ei teadnud seda laulu, Ani Lorak tutvustas seda mulle, see meeldib mulle väga," rääkis Suviste ise selle laulu kohta.

Õhtulehele antud intervjuus tunnistas Suviste, et Venemaal suureks staariks saamisest ei oska ta veel midagi arvata ja tuuritamise peale pole ta mõelnud. "Kui aga oleks võimalus, siis ma loomulikult kasutaksin seda. Aga ehkki see saade on suure vaadatavusega, ei saa eeldada, et see teebki artisti ja paneb rahva teda kohe palavalt armastama või austama."

Ukule hoiab pöialt ka Venemaal laialt armastatud Anne Veski. "Ma olen Ukuga paar korda isegi juhuslikult lennanud, siis kui tema jälle Moskvasse läheb ja olen saanud tema käest küsida. Muidugi ta on väga tubli ja mulle meeldib, et ta ei ole oma jonni jätnud," rääkis Veski "Vikerhommikus".

"Ma arvan, et see ei ole tal lühiajaline projekt, vaid sealt tuleb nii mõndagi veel. Ma arvan, et kui tal on soovi vene turul tööd teha, siis see on küll, et enam ei ole jalg ukse vahel, vaid uks on peaaegu et lahti. Ole mees ja astu sisse," rääkis Veski.

Vaata lähemalt videost!