Jonathan võib paista veidi räpakana, jalas määrdnud teksad ja keha katmas tätoveeringud. Kuid kui kodutu mees laulma hakkab, jäävad möödujad seisma. Mehe rikkalik bariton meenutab väga isa enda tämbrit.

Jonathan on täielikult sõltuvuses inimeste annetustest, tema kitarrikohvris on silt: "Ma vajan raha, palun aidake!"

Vaata lähemalt videost!

29-aastane Jonathan ei ole kunagi oma isaga kontaktis olnud, kuigi mees on seda juba aastaid leida üritanud. 77-aastane Tom Jonesil on varasid 175 miljoni euro ulatuses, kuid mees ei taha enda pojale mingit abi pakkuda.

Tome Jones veetis 1987. aasta oktoobris toona 24-aastase modelli Katherine Berkeryga kolm kuuma ööd. Kaheksa kuud hiljem sündis naisel poeg.

Sir Tom Jones eitas poja olemasolu kuni 1989. aastani, siis pidi mees kohtu käsul tegema isadustesti. Pärast positiivset vastust nõustus mees maksma 2000 eurot kuus elatisraha kuni poja 18-aastaseks saamiseni.

"Ma ei saanud kunagi ühtegi õnnitluskaarti, jõulukaarti ega isegi kõnet. Ma kasvasin üles koos isa fotodega igal pool mu ümber. Kuid mu kõnedele ja meilidele pole ta kunagi vastanud. Ta ei taha minust mitte midagi teada," rääkis Jonathan.

Alles 2008. aastal tunnistas Tom Jones avalikult, et tal on veel üks laps. Mees aga tegi selgeks, et tal pole kavatsust Jonathaniga lähemalt tuttavaks saada. "Ma ei plaaninud seda," rääkis Jones väljaandele Wales Online. "Oleks ma seda plaaninud, oleksin ma teinud midagi enamat, kui lihtsalt teda rahaliselt toetada. Ma aga ei teinud seda. Ma lihtsalt langesin lõksu. Mind võrgutati ära."