37aastane näitleja oli esmaspäeval "The Ellen DeGeneres" jutusaate külaline. Kuna Culkin annab meediale väga harva intervjuud, kasutas Ellen DeGeneres võimalust ära ning uuris näitlejalt filmi "Üksinda kodus" menu ja sellega kaasneva kuulsuse kohta, vahendab ET.

Macaulay paljastab, et mõned fännid ei jäta teda siiani rahule. "Kohe kindlasti ei käi ma jõuluhooajal kodust väljas, sest see on "minu hooaeg" ja ma üritan aina vähem ja vähem viibida sellel aastaajal väljas," sõnas Culkin saates.

Näitleja märgib, et mõned fännid tahavad siiani, et ta paneks käed põskedele ja teeks legendaarset karjet filmist. "Ei! Ma olen 37," vastab mees nendele fännidele.

"Kuidas saab üks inimene välja näha liiga enda moodi? See on õnnistus ja samal ajal ka needus. Ma võin minna ükskõik millisesse restorani ilma ette teatamata, kuid igal korral satun ma jõllitavate inimeste küüsi," räägib endine lapstäht kuulsuse tumedamast poolest.

Samuti paljastab näitleja, et ei vaata "Üksinda kodus" filme just kõige suurema innuga. "Ma ei saa seda filmi vaadata nagu kõik teised. Alati kui ma filmi vaatan tuleb mulle meelde võttepaigas veedetud päev."

Macaulay Culkin kehastas Kevinit kahes "Üksinda kodus" filmis ning lõi kaasa sellistes tuntud filmides nagu "Uncle Buck" (1989), "My Girl" (1991), "The Good Son" (1993), "The Pagemaster" (1994) ja "Richie Rich" (1994).