2005. aasta kevadel linastus Peeter Urbla film "Stiilipidu", mille üheks naispeaosatäitjaks nooruke Evelin. Filmi esilinastuse päeval andis naine jutusaates "Happy Hour" Urmas Otile äärmiselt armsa ja siira intervjuu, milles muu hulgas tuli jutuks ka tema toonane kallim Priit Võigemast.

"Te kohtute oma boyfriend'i, näitleja Priit Võigemastiga, endiselt romantiliselt Mäo ristis, sööte kaks rasvapirukat ja sõidate jälle koju tagasi? Kui kaua see kestab?" uuris Ott. Evelin õhkas, et on Priiduga koos olnud juba kolm ja aastat ja lõppu sel suhtel ei paista: "Mina küll ei näe. Peaks tema käest küsima."

Evelin nentis, et näitlejaga koos olemine tundub tema jaoks palju lihtsam kui mõne muu eriala esindajaga. Kooliajal oli tal näiteks üks kallim, kes küsis "mis kell sul trenn hakkab?", mitte proov: "No millest ma selle inimesega räägin siis edasi?"

"Eks see on inimeses kinni. Ma ei ütle, et pankurid mulle ei kõlbaks või mulle kõlbavad ainult näitlejad, aga ma olen väga õnnelik selle mehega, kellega ma koos olen ja ma väga ringi küll ei vaata, et mingit muud kandidaati leida," seletas ta.

Urmas Oti küsimuse peale, kas ta loodab ka peagi mehele saada, vastas näitlejatar jaatavalt: "Eks ma ootan vaikselt, et kas saab sellele mehele või ei saa. Ma ei ole lootust kaotanud. Ma arvan, et ma saan mehele!"

Legendaarne telemees nentis, et üldiselt kipuvad tähtede abielud ju purunema, ent Evelinil seda hirmu polnud. "Abielludes tahate te loota, et see on abielu surmani?" päris Ott. "Miks seda muidu ette võtta?" küsis Evelin vastu ja avaldas lootust, et tegemist on abieluga kuni surmani.

Priit Võigemast ja Evelin Pang abiellusid 29. juulil 2005. Paari esiklaps Loviise sündis 12. märtsil 2007. aastal, toona kirjutas Õhtuleht, et lapse sünd päästis noorte abielu kriisist. 26. juulil 2009. aastal said Priit ja Evelin teise lapse, sündis poeg Lennart.

Priit ja Evelin kohtusid õppides lavakunstikoolis. Nende kursuse juhendaja oli Elmo Nüganen ning nad lõpetasid 2002. aastal. Pärast kooli lõppu töötasid noored näitlejad eri linnades, mõne aasta pärast asus siiski ka Priit Võigemast Linnateatri ridadesse. Lisaks abielule ja lastele seob Võigemaste ka ühine ettevõte OÜ Hecuba, mis tegeleb teatri- ja tantsuetenduste lavastamise ja esitamisega.

2016. aasta lõpul ilmenud kuuldusi lahutusest kinnitas Publikule Priit Võigemast ise. "Vastab tõele. Aga ma muud sel teemal ei kommenteeri," sõnas mees. Evelin pole seni oma suurest eraelulisest muutusest avalikult rääkinud. "Kas lahutus oli hea või halb otsus, seda ma ei oska öelda," sõnas ta vaid värske Anne & Stiili veergudel.