Kaks kohtunikku pöörasid Uku häält kuuldes ümber, kinnitades, et soovivad tema jätkamist saates. Uku pidi langetama valiku Sergei Shnurovi ja Ani Loraki vahel, mees otsustas viimase kasuks.

Uku esitas Ed Sheerani lugu "Perfect". Esimesena pööras oma tooli ümber Ani Lorak. "Sul on kaunis hääl, sa oled laval suurepärane artist. Ma usun, et sinusugused osalejad on sellele saatele väga vajalikud," kiitis naine Ukut.

Kui Shnurov sai teada, et Uku on Tallinnast, siis hakkas ta koheselt lauljat enda meeskonda kutsuma. Venemaa kultuuripealinnas elav kohtunik sõnas, et Tallinnast on Peterburi palju parem proovi tulla.

Uku tunnistas seepeale, et ta ei ole kunagi Peterburis käinud. "Näed, siin on su võimalus. Linn on kaunis ja ootab sind. Ma kutsun sind enda meeskonda," sõnas Shnurov Ukule.

Otsuse tegemiseks palus Suviste abi salapäraselt Tatjanalt, kes oli mehele toeks tulnud. Koos langetasid nad otsuse Ani Loraki kasuks.

Suure vihje Uku osalemisest talendisaates andis Vene fotograaf Tati Lotskih, kes postitas Eesti lauljast mustvalge pildi ning lisas sellele hashtag-i #голос7. Ka ühel mitteametlikul saidil on Uku nimetatud võistlejaks seitsmendal hooajal.

Ka varem on Uku üritanud Venemaal kuulsaks saada. 2010. aastal sai laulja filmirolli põnevas Vene maffiafilmis "Brigada". Samal aastal tuli ta ka Jurmala lauluvõistlusel "Uus laine" kolmandaks.

Vaata Uku esinemist alates 1:12:00!