Kuna kuningliku pere jaoks on ristsetel väga suur tähtsus, siis vaatame videoklippidega tagasi, kuidas Charlotte'i vanaisa Charles, isa William, onu Harry ning vanem vend George ristiti.

Prints Charles, 15.detsember 1948
Tulevane kuningas oli toona 22-aastase Elizabethi II süles ja magas terve tseremoonia maha. Tseremoonia viidi läbi Buckinghami palee muusikaruumis ning ristsetel viibis neli põlvkonda monarhhe - teiste seas kuninganna Elizabeth, kuninganna Mary ja kuningas George VI.
Prints William, 4.august 1982
Charlesi ja Diana esiklaps ristiti Buckinghami palee muusikaruumis nagu ka tema isa. Tseremoonial juhtus ka väike viperus, kui Jordani jõest pärit veevarud olid palees otsakorral ning ristimiseks tuli kasutada tavalist kraanivett. Kui Charles oli enda ristsetel sügavas unes, siis William nii rahulik ei olnud ning tema jonnihoo lõpetamiseks pakkus Diana poja rahustamiseks oma väikest sõrme imeda.
Prints Harry, 21.detsember 1984
Kui eelnevalt ristiti kõik kuningapere liikmed Buckinghami palees, siis Williami noorema venna ristsetel murti traditsiooni ja tseremoonia peeti hoopis Windsori lossis.
Prints George, 23.oktoober 2013
Cambridge'i hertsogipaari esimene laps ristiti St. Jamesi palee kuninglikus kabelis. Toona tujuka beebina kuulsust kogunud George käitus üllataval kombel ristsetel nagu väike ingel.