"Eile, 22.10, toimus Tartus klubis Illusioon pidu, kus esines Suur Papa. Mingil ajahetkel kutsus ta lavale kellegi, kes oli tema kohta halvasti öelnud ja seejärel lõi teda mitu korda rusikaga näkku, mille peale tuli kohale turvamees, kes viis kannatanu lavalt minema ning Suur Papa jätkas oma esinemist. Kas see on normaalne?" imestab üks peol viibinud murelik Publiku lugeja.

Lugejate vihjeid kinnitab ka ilmsiks tulnud kaks videoklippi:

Suur Papa ehk Uku Arop kommenteerib juhtunut järgnevalt: "Vabandan publiku ees, kes kohal olid ja kelle peotuju see intsident rikkus, aga mitte selle indiviidi ees, kes maksis piletiraha ainult selleks, et mind kõigi mu sõprade ja fännide ees provotseerida. Ta sai oma tähelepanu, mida ta ihkas, kahetsusväärne, et see pidi juhtuma kõigi nende lahedate ja heade Tartu inimeste ees. Ma armastan muusikat ja selle loomist ning jagamist oma fännide vahel, aga vahel tuleb hetki, mil kaotad kontrolli ja pead iseenda eest seisma Järgmine kord ära tule mu kontserdile, kui sa tähelepanu otsid artisti arvelt. Lava pead välja teenima, et inimesed saaks sind vihata ja sellele ronida, et ajalukku jääda, kui kôige mannetum hater. Tartu on alati minu vastu hea olnud ja pidu läks võimsa hooga lõpuni, aitäh DJ Möls Club Illusion ja Marek Falgot' ile suurepärase peo korraldamise eest ja luban alati tagasi tulla, sest ma armastan oma fänne ja Tartut."

Politsei on alustanud ka intsidendi uurimist: "Politsei kontrollib üle selle juhtumi üksikasjad ning kuriteokoosseisu olemasolul kaasneb vahejuhtumiga kindlasti ka kriminaalmenetlus. Sellist vägivalda ei saa aktsepteerida, selles osas on esialgne hinnang politsei poolt igal juhul raskelt tauniv, " ütles Politsei- ja piirivalveameti lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel.