Mandre & ametnikud

Kaks aastat tagasi siunas Mandre ametnikke ja väitis, et need ei saa tema ärist aru: "Ametnikud näivad uskuvat, et kõik, mis on seotud erootikaga, on pahe. Seda, et tegemist võib olla ka kunstiga, nad mõista ei suuda või ei taha.»

Mandre & Nõia-Intsu Inga

Kui Indrek Mandre kuulis, et Nõia-Ints otsib tööd, võttis ta mehega ühendust ning pakkus ametit ja Nõia-Intsu endisele kallimale Inga Kallbergile.

"Töö on lihtne, sportlik ning tervislik. Tuleb sõita jalgratastega kahekesi koos kandes meie agentuuri veebiaadressi, telefoninumbrit ja tööpakkumist kuupalgaga tutvustavaid reklaamlippe Pirita ja Stroomi rannas ja Tallinna kesklinnas. Tööks on soovitav napp ning seksikas riietus. Netopalk 2 eurot tunnis ühe jalgratturi kohta. Tööpäev 6-8 tundi päevas, töönädal 5 päeva nädalas."

Hiljem tuli paraku tüli majja, sest Mandrele kuulunud Eurostrip koolitas Inga Kallberg striptiisitariks ja tüdruk pidi Kreekasse sõitma. Paraku kuulis Inga, et Kreekas tuleb palka teenida ka teist tööd tehes.

Nüüd pidi Mandre musta valgeks rääkima: "Ka Inga Kallbergi jutt, et keegi sõbranna olevat talle rääkinud, et Kreekas on elu kallis, et klubis teenitust ei piisavat ja et tuleb teha ka mingit muud tööd, kõlab naeruväärselt ja kindlasti ei saa olla õigustuseks lepingu rikkumisele ja võla maksmisest keeldumisele. Mingit lisatööd meie tantsijad tegema ei pea ja kui Inga Kallberg soovis vihjata prostitutsioonile siis on klubis see kategooriliselt keelatud."

Mandre & memuaarid

Striptiisiärimees Indrek Mandre lubas suure suuga kirjutada seksika striptiisiraamatu ja ütles, et tal on  kondikava ka juba valmis!

"Niipea, kui töökoormus Eurostripi agentuuris peaks hajuma ja ma suudan igapäevasest rabelemisest veidikenegi eemale tõmbuda — no siis läheb kirjutamiseks."

Mandre & marjulised

Eesti Päevaleht tegi Indrek Mandrele eksperimendi ja helistas mehele tööotsijana.

Mandre rääkis kolm aastat tagasi, et need naised, kes varem käisid Soomes maasikaid korjamas, on nüüd hoopis teise töö peal: "Kuna Soome on nii lähedal, siis need, kes käisid seal vanasti maasikaid korjamas, tahavad nüüd käia striptiisi tegemas. See tähendab, et Soome klubides on suhteliselt tihedad graafikud. Konkurents on väga kõva. Kohti on, aga ma tean, et Soome klubid on väga kapriissed seetõttu, et pool Eestit on sinna tööle järjekorras. "

Mandre & kolm Juliat

Aastal 2010 läks Indrek Mandre lahku oma 20aastasest pruudist Jekaterina Aljošinast, kes toona oli 20aastane.

Lahkumineku põhjuseks võisid paari lähikondsete sõnul endiselt olla Indreku liig sõbralikud suhted eelmiste tüdruksõprade, Russkaja Krasavitsa Julia Truuväärti ja Miss Tallinna Julia Tjulinovaga, aga ka kolmanda Juliaga - praeguse «Unistuste printsi» saate Julia Morozovaga, kelle südant Indrek samuti võita püüdis.