Poolpikal triatlonil tuleb Summeril ujuda 1,9 km, sõita rattaga 90 km ning joosta poolmaraton 21,1 km.

Bänd jagas sotsiaalmeedias postitust, millega teavitavad nad rahvast, et Ironmanist võtab osa ka Indrek Raadik ehk Summer. Tegus mees on sporti teinud seitsmendast eluaastast saati ja kuulub ka RedBike tiimi ning oli RedMoto klubi üks eestvedajatest.

"Summer on ikka olnud veits teistmoodi mees meie bändis. Käis rattalaadal ja seal läks intekas käest lõpuks ära ning see päädis siis sellega, et ta teeb järgmisel aastal kaasa IronMan Otepää 70.3! Kahtlust vist pole, et ta selle ära teeb!" seisab postituses.

Otepääl poolpikast triatlonist ning Ironman Tallinn triatlonist võttis sellel aastal osa ka Raivo E. Tamm, kes lõpetas võistluse pisut vähem kui 15 tunniga. Andekas näitleja nentis, et vahepeal kiskus isegi nii raskeks, et kohale kutsuti meedikud.

Raivo muljetas suvel katsumusrohkest üritusest ja nentis TV6-le antud intervjuus, et oli finiši järel tõesti õnnelik. Tubli mehe sõnul oli kogu võistluse raskeim osa jooksudistants. Raivole meenus ka seik, kui taevast hakkas kallama nagu oavarrest ja välku sähvis. “Kuubal nägin kunagi orkaani Gustav, see oli midagi sarnast,” meenutas Raivo Delfile.

Ärev seik kimbutas Raivot ka jooksudistantsi ajal. "Mul sõitis taga mootorratas ja ma arvan, et see ajas mu tempo liiga hulluks," muigas näitlejast spordimees.

"Päike paistis lagipähe ja tundsin, et minestan ära. Siis oli mul ka kontakt meditsiiinijalgrattaga. Mind pandi maha istuma ja kutsuti kiirabi, aga millegipärast see ei tulnud ega tulnud. Lubasin, et kõnnin lõpuni ja mul lubati jätkata. Kui päike läks põõsa taha ära, siis tundus, et võib jälle joosta ja jooksin lõpuni."

Raivo E. Tamm Ironmanil

Üks võitjaid 2017. aasta võistlusel oli koos Raivo E.Tammega "hea eeskuju patroonina" Otepää triatloniks valmistumist alustanud ja 2016. aasta aasta eeskujude Tanel Padari ja Kalev Kruusiga konkureerima asunud Märt Avandi.

Raivo E. Tamm ja Märt Avandi valmistusid 2017. aastal hea eeskuju persoonidena Otepää triatloniks. 2016. aastal olid eeskujudena sel võistlusel teerajajad Tanel Padar ja Kalev Kruus ning treener Sandra Raju.

Tanel Padar