Pildista Vitamin Well tooteid ning sul on võimalus võita värskelt Eesti Laulu võitnud Stig Rästa privaatkontsert või koguni golfimäng ning õhtusöök Grete Kleiniga!

Rootsist pärit populaarne Vitamin Well vitamiinijookide bränd on aasta algusest alustanud koostööd brändi 5 suure fänniga: Stig Rästa, Grete Kleini, Ženja Fokini, Egle Eller-Nabi ning Ardo Kaljuveega.

Eestlaste poolt armastatud inimesed on koostöös Vitamin Welliga propageerinud aasta algusest saadik inimestele tervislikku eluviisi. Nüüd on aga käima lükatud enneolematu kampaania, mille raames lisaks ülalmainitud auhindadele, on võimalik võita veel ka shopping Ženjaga, personaaltreening Eglega ja fotosessioon Ardo poolt, kuid seegi pole päris kõik, auhinnafondis on veel hulganisti tooteid: One Direction kontserdipiletid, GoPro kaamera, Vestige Verdant tooted, Reservedi kinkekaart ning pääsmed SEB Maijooksule ja SEB Tallinna Maratonile.

Rohkem infot kampaania kohta saab Vitamin Welli sotsiaalmeediast: www.facebook.com/VitaminWell

"Meil on hea meel, et 5 tuntud ja toredat inimest on juba aasta algusest otsustanud meiega koostöös eestlaste tervise eest rohkem hoolt kanda ja suunata tervislikumalt elama. Vitamin Well on olnud Eestis tervislike jookide hulgas teerajajaks ja loodame, et alanud kampaania suunab inimesi veelgi rohkem tervislikke tooteid poodidest otsima," rääkis Vitamin Welli brändijuht Gert-Kristjan Rungi, lisades, et on väga õnnelik, et ka Eesti joogitootjad on tänaseks mõistnud, et suhkrurikkad joogid ei ole need, mida uhkusega toota ja turustada.

Vitamin Well vitamiinijoogid on suurepärased janukustutajad ning on rikastatud mitmete vitamiinide, mineraalainete ning puuvilja- ja taimeekstraktidega. Joogid on gaseerimata ja magusainena on kasutatud ainult kvaliteetset puuviljasuhkrut. Vitamin Well vitamiinijoogid pakuvad täiendavaid vitamiine ja mineraalaineid, kuid samas on nad ka suurepärase maitsega. Vitamin Well soovitab toituda mitmekesiselt ja pooldab tervislikke eluviise.

Vitamin Well jookide tootmisega alustati Rootsis 2008. aastal, aasta hiljem tunnistati Vitamin Well Rootsi parimaks tooteks. Tänaseks on Vitamin Well populaarseim tervislik jook Põhjamaades, sealhulgas Eestis.