Justkui lepingu järgi – aasta täis ja lahku! Kui mullu septembris üllatas teadmamees Vormsi Enn (69) avalikkust, ilmudes seltskonda endast tervelt 46 aastat noorema modelli Janne Jüsmäga (23), siis tänaseks on see meelierutanud lugu läbi!

Janne (suurel pildil kehamaalingu-show’l)ja tuntud ravitseja jäid esmakordselt silma Vabaduse väljakul, kui Eestit väisanud Tema Pühadus XIV dalai-laama seal parasjagu kõnet pidas. Janne ja Enn ei varjanud oma emotsioone, tuhandete inimeste keskel jagasid nad suudlusi ja teineteise embust... Paar liikus kenasti koos veel mitmel üritustel, ent septembrist pole Enn seltskonnas enam varjanud, et nende romansil Jannega on kriips peal. Millised emotsioonid nüüd muidu ikka teisi aidanud mehe hinges möllavad, võib aimata. Kommentaari tarvis jäi Enn tabamatuks. Väidetavalt viibis ta läinud nädalal koos oma abikaasa, tuntud jazzileedi Anne Ermiga Itaalias.
Janne ei kinnita ega ka lükka ümber väiteid elumuutusest. «Hetkel ei ole mul aega sellest rääkida,» vastab ta. Janne tutvusringkonnast on kostnud, et ta pärast suhet Ennuga on ta märksa spirituaalsem ja valgustatum! Tõesti, tema Facebooki kontolt vaatas eelmisel nädalal vastu idamaistes kaunistustes, käed palveks kokku seadnud naine.