Üks väike vintage-kõmulugu ka: Yoko Ono väidab, et tema kadunud abikaasa John Lennon oli biseksuaalne, kuid ei saanud oma «teist poolt» realiseerida, kuna ükski potentsiaalne sekspartner ei olnud tema jaoks «piisavalt kuum».

Kõik teavad, et John tavatses The Beatlesi homoseksuaalse mänedžeri Brian Epsteini üle nalja visata, kuid Ono väitel võis John olla ka natuke armukade.
«Meil Johniga oli sel teemal suur vestlus ja me jõudsime järeldusele, et ilmselt oleme me kõik biseksuaalsed,» räägib Ono intervjuus The Daily Beastile. «Ja me arvasime, et ei saa oma biseksuaalsust välja elada ühiskondliku surve pärast. Et me peidame oma teist poolt, sest seda ei aktsepteerita. Kuid ma ei ole teise naise vastu tugevat seksuaalset iha tundnud. Samas meeldis meile Johniga, et inimesed peavad meid biseksuaalseks või homoseksuaalseks.»
Ono väidab ka, et Johni ja Brian Epsteini vahel oli päris kindlasti tõmme, kuid nad ei realiseerinud seda. «See oli nagu armuafäär, aga mitte päris. Nad ei realiseerinud seda. Aga see oli päris intensiivne. Mulle räägiti sellest, ja ma järeldan, et nad ei seksinud. Aga nad käisid koos Hispaanias, ja kui nad tagasi tulid, siis küsisid ajakirjanikud: «Kas te tegite seda?» John ütles: «Tegime küll.» Loomulikult ütles ta seda. Aga Brian püüdis teda seal ära rääkida. John lihtsalt ei tahtnud seda teha, ma arvan.»
Ono sõnul rääkis Lennon talle paar kuud enne surma, et ta tahaks seda mõne mehega teha, kuid kahjuks ei ole ükski potentsiaalne sekspartner tema jaoks piisavalt erutav. «Aastal, kui ta mõrvati, ütles ta mulle: «Ma oleksin võinud seda teha, aga ma pole leidnud kedagi, kes oleks piisavalt külgetõmbav.» Me mõlemad vajasime külgetõmmet – teate küll – ilu.»
John ja Yoko olid väga erilised inimesed. Sest nad vajasid ilu – ja see on ju ometi miski, mis meid, talupoegi, üldse ei eruta.