“Moemaailmas on teised reeglid — siin ei kehti meeldib-ei meeldi lihtsustatud versioon! Kas pole mitte tabav, ka Sina klikkisid uudise peale, et Jennifer Lopezil on jalas uued saapad. Eesmärk sai ju täidetud, väike avalik viibimine, lehvitus ning saapad elavad justkui omaette iseseisvat elu. Ära unusta, ikkagi Versace!” nendib ta, lisades juurde, et Versace on julge, tähelepanu köitev ja seksapiilne.

“Mis neil siis viga on, et igapäev ei saa nendega kontorisse minna või on need piima-leiva osturetkele minemiseks liiga silmatorkavad? Kõigile inikottidele vaid lohutuseks — väljavalitud ei ole moesuundade järgijad, vaid nemad loovadki uusi trende! Moeimpeeriumi ikoonilise Donatella Versace vara väärtuseks hinnatakse 300 miljonit dollarit, tehke ise omad järeledused. Kõik uudne paneb ahhetama ning seltsielu kihama!”

Lisaks toob Fokin mitmeid näiteid sellest, kuidas uudseid rõivastumisnähtusi on algul üldsuse poolt taunitud: “No mõelge, kui moodi tulid kitsad püksid, kas olite eesrindlikult julged neid koheselt kandma? Nüüd kiikate sirgelõikelistele teksadele nagu ilmaimele, mis see veel on? Või Viktoriaan-ajastu supluskostüüm oli puhvis varrukatega villane kleit, näiteks 1907. aastal arreteeriti ujuja Anette Kelleremann, sest kandis supeltrikood. Ajal on alati mitu lugu.”