Sel korral on Janil plaanis rohkelt kehastumist ja erinevaid karaktereid rollide paremikust, sest laval astuvad Oma Jope tiitli jahil võistlustulle nii Zorro, rullnokk Pets ja Sakari Mäkelä jpt. Publik otsustab, kes nendest võistluse võidab ja saab kõigi omade jopede jopeks.

Trio koosseisus Jan Uuspõld, saksofonist Mairo Marjamaa ja Rene Puura klahvpillidel ei ole tavapärane ansambel lauljast, saksofonistist ja klahvpillimängijast, vaid fantastiline kolmik, kes päästab publiku sügispimedusest parima huumoriga. Täiesti uutmoodi stand-up show saab olema justkui parim meelelahutuslik telesaade, mis ei ole ettesalvestatud vaid sünnib igal õhtul uuesti.

Jan Uuspõld: ”Eelmisel aastal saime aru, et meil klapib laval üksteisega liigagi hästi ja aega ei saa raisku lasta. Tuuribussis sündis aina uusi mõtteid ja sketse nii ei jäänudki muud üle need lavale seada. Lõbusamat seltskonda annab otsida.”

Laval: Jan Uuspõld, Mairo Marjamaa ja Rene Puura. Etendused toimuvad 25. septembrist kuni 4. novembrini üle Eesti ja ka Soomes. Sõu kestab ca 2 h ilma vaheajata. Vaata lisa ja mängukava SIIT!