93aastast näitlejannat, kes on filmides ja telesaadetes alates 1950ndatest kaasa teinud ja kes on kunagi olnud abielus Paris Hiltoni vana-vanaisaga, külastas eile õhtul kirikuõpetaja, vahendab Daily Mail Gabori abikaasat.

Gabori 9. abikaasa Frederick Prinz von Anhalt teatas, et Gabor on teadvusel, kuid suudab vaevu rääkida.

Endine iluduskuninganna on viimase kuu haiglas veetnud, sest murdis voodist kukkudes puusa. Kaks päeva pärast haiglast pääsemist toimetati naine tagasi haiglasse, sest tekkinud oli kaks trombi.

Zsa Zsa kirjastaja John Blanchette teatas, et näitlejanna murdis oma puusa, kui "Kuldvillakut" vaadates voodist välja kukkus. "Sellest ajast saati on tema tervis olnud heitlik."

Kirjastaja rääkis, et Zsa Zsale tehti operatsioon, mille käigus trombid, millest üks oli eluohtlikult südamele lähedal, eemaldati.

"Näitlejanna Zsa Zsa Gaborit külastas preester ja tal ei lähe väga hästi. "Ta seisund on tõsine. Ta palus enda juurde preestri kutsuda, kes viis läbi viimase armulaua," rääkis Gabori esindaja.

Gabor tähistas laupäeval oma 24. abielu tähtpäeva haiglas koos abikaasa Von Anhaltiga.

Gabor on olnud abielus üheksa korda, tema teine abikaasa oli Conrad Hilton, Paris Hiltoni vana-vanaisa, kellega sündis ka Zsa Zsa ainus laps, tütar Francesca Hilton.