1. Algselt tahtis Vincent Vega rolli mängida Daniel Day-Lewis, kuid Tarantino keeldus ning pakkus rolli hoopis John Travoltale.

2. Algselt kirjutas Tarantino Vincent Vega rolli oma mõttes Michael Madsenile, kuid too keeldus ning otsustas võtta vastu Virgil Earpi rolli filmis "Wyatt Earp" (1994).

3. Iga kord, kui Vincent Vega läheb filmis vetsu, juhtub midagi halba.

4. Filmi eelarve oli 8 miljonit dollarit, sellest 5 miljonit tasuti näitlejatele ehk linateos valmis vaid 3 miljoni dollariga.

5. Mia Wallace'i rolli, mida mängis Uma Thurman, tahtis algselt mängida Halle Berry.

6. Tarantino ei olnud kindel, kas esitleda end filmis Jimmie või Lance'i rollis, kuid stseeni ajal, kus Mia üledoosi saab, tahtis ta kaamera taga olla. Niisiis valis ta Jimmie.

7. Julesi rolli kirjutas Tarantino spetsiaalselt Samuel L. Jacksonile.

8. Courtney Love on väitnud, et algselt kutsus Tarantino teda ja Kurt Cobaini Lance'i ja Jodya rolli mängima, kuid Tarantino lükkas Courtney väited kategooriliselt ümber, lisades, et ta ei ole mitte kunagi Kurt Cobainiga tutvunudki, veel vähem teda oma filmi kutsunud.

9. Vincent Vega juhtitud kabriolett, mis oli 1964. aasta Chevelle Malibu Chervolet, omanikuks oli Tarantino ise. Kabriolett, mis filmivõtetelt varastati, leiti politsei poolt üles 2013. aastal.

10. Marsellus ja Mia ei räägi filmis üksteisega mitte kordagi, kuigi nad abielupaari mängivad.

11. Stseenid, kus Tarantino Jimmiet mängis, filmis Robert Rodriguez. Mia ja Vega kaotasid tolle tantsuvõistluse ja varastasid trofee endale.

12. Sõna "fuck" öeldakse filmis 265 korda.

13. Vincent Vega ja Mia tantsustseenis tantsitud liigutused on maha viksitud Fellini mängufilmist "8 ja pool".

14. Travolta tahtis teada, mis tunne on teha heroiini, aga ei tahtnud seda ise proovida. Lähim, mis selle tunde pidi tekitama, on juua kuumas vannis tekiilat. Narkomaan oli seda Travoltale õpetanud ning näitleja oli selle oma koos oma naisega järele proovinud.