Mida aga arvasid sellisest lükkest Eesti televaatajad? Paraku kiskus tordiuudise kommentaarium tugevalt pahameele poole kaldu, kuigi leidus ka neid, keda säärane asi lõbustas.

Publik valis välja 3 kriitikanooti, mis Kersna ja Aunatse aadressil lennutati:

Kasutaja "Vime" kirjutab:

On olemas ka selline asi nagu lavastatud improvisatsioon. Aga see selleks. Nali peab maitsekas olema, tulgu ta ettemõeldult või lambist. Seda nüüd Aunaste tembuke küll polnud. Aga noh, kõrge poliitiku-rahvasaadiku asi. Hea, et kolleegile banaanikoort talla alla ei sokutanud. See on täpselt samast kategooriast kui tort näkku, aga tiba karmim, võib vigastustega lõppeda. Torti vähemalt magus limpsida, kui ikka oli ehtne tort. Operettides tehti vanasti habemeajamise seebivahust.

Kasutaja "tõsisemalt rääkides":

Rahvustelevisioonis Riigikogu liikme poolt tordiga näkku naljad pole sobilikud. Mõelgem selle üle teine kord valimiskastide juures seistes.

Kasutaja "XYZ":

muidugi kokku lepitud, see polnud mingi tort- hunnik sefiiri paberi peal- just näkkulöömiseks mõledud ja Kersna üllatus- solvumus - no ei midagi, mage nali, puudus üllatusmoment ja oleks võinud tõesti midagi teravmeelsemat ja löövamat välja mõelda