KAKS TILKA VETT: Eksmiss Cathy Korju-Tullkvist ja näitlejatar Katherine Kelly Lang

Siiani aeg-ajalt modelli ametiti pidav Miss Estonia 1989 on oma saleda figuuri ja heledate juustega sarnane legendaarse seriaali "Vaprad ja ilusad" ühele peategelasele, Brooke Loganit kehastavale Katherine Kelly Langile.
Loe edasi...

Kas Stephanie Forrester sureb vähki?

"Vaprad ja Ilusad"

"Vaprate ja ilusate" võimukas naine Stephanie Forrester põeb USA-s näidatavates osades kopsuvähki ja võib surra!
Loe edasi...

FOTOD: Õudne! Ilulõikused on "Vaprate ja ilusate" staari näo igaveseks rikkunud!

"Vaprad ja Ilusad"

Menuseebikas "Vaprad ja ilusad" Taylorit kehastav Hunter Tylo on ilulõikustega oma kunagi nii kauni välimuse täielikult rikkunud. Ülisuured rinnad on vaid väike osa tema katsetustest enda kehaga - naise silmad on võtnud kassiliku ilme ning tema huuled on liikumatult pruntis. Põsesarnad on aga naisel ebaloomulikult kõrged.
Loe edasi...

Ooo ei! Ronn Moss tegi "Vaprate ja ilusatega" lõpparve!

"Vaprad ja Ilusad"

Kuna valdav osa Eesti elujõulistest naistest on oma mingil eluetapil vaadanud andunult USA seebiseriaali "Vaprad ja ilusad", siis see uudis šokeerib küll ilmselt paljusid - Ronn Moss saadab Ridge Forresteri rolli pikalt!
Loe edasi...

Kumb Ridge Forresteri muusa on täna ilusam? Brooke või Taylor?

"Vaprad ja Ilusad"

Alates 1987.aastast vändatud seebiooper "Vaprad ja ilusad", mida valdav enamus meist hakkas esmakordselt jälgima Soome televisiooni vahendusel, on hakanud ajapikku manduma. Ühes suures linnas, suures riigis ja suures maailmas suudavad selle seriaali kangelased suhteid luua vaid oma suguvõsa raames ning isekeskis sigitatud laste ja nende vahel tekkinud suhete üle on kontroll ammu kadunud!
Loe edasi...

Vau! "Vapratest ja ilusatest" võrsub tõelisi kaunitare!

"Vaprad ja Ilusad"

Kui "Vaprate ja ilusate" stsenaristid pole viimasel ajal eriti fantaasiarikkad olnud, siis vähemalt on nad oma meeskonda suutnud leida tõeliselt vaprad ja ilusad noored näitlejad, kes vanema põlvkonna järk-järgult välja vahetavad.
Loe edasi...

Segapudru! "Vaprates ja ilusates" on peetud 70 pulmapidu!

LEAD Technologies Inc. V1.01

Kuigi 25 aasta jooksul jõuab suur seltskond rikkaid ja ilusaid abielluda ja lahku minna vabalt üsna mitu korda, siis 70 on veidi liiga suur number isegi "Vaprate ja ilusate" raudsete närvide ja niuete jaoks. Publik heidab pilgu sellele pulmakarussellile ning sekka on arvestatud ka neid tseremooniaid, mida on takistanud dramaatilised sekkumised, mida selle seebika stsenaristid suisa hirmsal kombel armastavad! Head lugemist!
Loe edasi...

10 fakti "Vapratest ja ilusatest", mida Sa varem ei teadnud!

Kuna "Vaprad ja ilusad" on kestnud juba 25 aastat, siis võib juhtuda, et paljud naljakad faktid selle sarja kohta on kas teadmatuse või unustuse hõlma vajunud. Publik otsis välja 10 + 1 huvitava fakti, mis Sind garanteeritult muigama panevad:
Loe edasi...

VIDEO: Vaata 6 minutiga 20 aasta jagu "Vapraid ja ilusaid"!

"Vapraid ja ilusaid" on teleekraanil vändatud 25 aastat. Need, kes viilinud ja mõned murdepunktid maha maganud on, ei pea kurvastama, sest siin on 6-minutiline kokkuvõte kõige tähtsamatest sündmustest, millel, olgem ausad, ka hulganisti "kordustrükke" on olnud.
Loe edasi...

Lugeja: Ridge Forrester oli nagu mu esimene armastus, mu pereliige!

Kui ma kunagi ema eeskujul väikse plikana "Vapraid ja ilusaid" vaatama hakkasin, paelusid mind meeletult kurikuulsa Ameerika perekonna kõik tegemised. Lõpetasin sõbrannadega keksuhüppamise ja tõttasin punkti pealt alguseks tuppa - pärast võis elu endist viisi jätkuda, kuid see oli püha aeg kogu pere naiskonnale.
Loe edasi...

Nagu poeg, nõnda ema! Ka Stephanie lahkub "Vapratest ja ilusatest"!

Seebikate fänne on tabanud tõeline tragöödiate laine, sest lisaks taganutetud salajasele rokkstaarile Ronn Mossile lahkub "Vapratest ja ilusatest" ka teine vapper tuumik-kangelane Susan Flannely, kes on Stephanie Forresteri rolli täitnud juba 25 aastat!
Loe edasi...

VIDEO, mis annab aimu, kuidas "sureb" seriaali "Vaprad ja ilusad" vihatuim naine!

Augustikuus šokeeris maailma kõiki televaatajaid uudis, et seriaalist "Vaprad ja ilusad" lahkub Ronn Moss. Vaid nädal hiljem teatas oma lahkumisest ka tema ema Stephanie Forresteri kehastav Susan Flannery, kes on hinnatud, kui näitlejanna, ent vihatud kui moeemand, kes seriaalis kõigi naiste elu lugematu arvut kordi põrguks teinud.
Loe edasi...

VIDEO: "Vaprate ja ilusate" Ridge tappis 80ndatel action-filmis pahasid

Kaader videost

Kui enamikele on pea terve igaviku kestnud menuseriaalist "Vaprad ja ilusad" tuntud Ridge Forresteri kehastanud Ronn Moss kinnistunud mälupilti kui südametemurdjast naiste lemmik, siis siin on mäluvärskendus, mis midagi muud kõneleb.
Loe edasi...

Fännide unistusteGALERII: Metsik meenutus ajast, mil "Vaprad ja ilusad" olid noored ja ilusad!

"Vaprad ja Ilusad"

"Vaprad ja ilusad" on sari, mis sadades riikides peaaegu sada aastat (vähemalt nii tundub) kirgi kütnud, naisi nutma ja mehi ohkama pannud. Alles lahkus sarjast Ron Moss ehk Ridge Forrester, aga ka Susan Flannery ehk paljude naise vihatud ämm Stephanie. Aga kas mäletad, millised olid sarja kuulsaimad kangelased siis, kui info liikus CD-plaatidel ning telesarju ei saanud naljalt kuskil järelvaadata?
Loe edasi...

VIDEO: Stephanie Forrester suri ka eestlaste jaoks. Kas nutsid?

Vaprad ja Ilusad

"Vaprates ja ilusates" on lein. Stephanie Forrester suri sel nädalal ka Eesti publiku jaoks. Ameerikas linastus vähki sureva Stephanie surm juba novembris, kuid nüüd on ka eestlased Ameerika telesarja vihatuimast intriigipunujast ilma.
Loe edasi...

PUBLIKU PÄEVA KOMM: Stephanie surm aitas mul oma kallist ema leinata

Vaprad ja Ilusad

Juhtusin üle mitme aasta "Vapraid ja ilusaid" vaatama ja nutsin, sest minu kallis ema oli siis minuga.
Mul oli auväärne tubli ema ja ta suri äsja vähki, kuid haiglas ja sel sel hetkel ilma minuta.
Ärge mõnitage ega jaurake. See hetk selles filmis aitas mul leinata oma kallist ema, sest olin kurbusest täitsa umbes. Sain aru, et surm ja lein on osa meie loomulikust kulgemisest, olen kurb ikkagi. Mina seda filmi ei mõnitaks vaid tänan, et see nii oli lahendatud. Tahaks teha sama, mis seal oli.
Loe edasi...

PUBLIKU PÄEVA KOMM: Tunnen Stephanie Forresterist väga puudust

Vaprad ja Ilusad

Lõõpige mis te tahate, aga mina, kes olen vaadanud "Vapraid ja ilusaid" 20 aastat, olin uudisest, et stephanie osatäitja lahkub sarjast, tõsiselt üllatunud ja mul oli sellest väga kahju (kahju olekski õige sõna, mitte šokk) sest ta on väga hea näitleja. ka Ridge`i osatäitja lahkumine oli üllatav. Tõsi, varsti on Ridge juba peale aastast pausi ekraanil tagasi, uue näitlejaga paraku - näis.
Loe edasi...

Irooniline: "Vaprate ja ilusate" kuulsat sasipead rünnati juukseharjaga!

Foto: Adam Orchon/Sipa USA

Päris irooniline, aga "Vaprad ja ilusad" staar, kellele kuuluvad naisi hullutavad seksikad itaalia juurtega kiharad, väidab, et teda rünnati juukseharjaga ning nõuab nüüd kaitset.
Loe edasi...

VIDEO: Just selline oligi tänaseks 27 aastat jooksnud "Vaprad ja ilusad" esimene osa!

Foto: kaader videost

Täna 27 aastat tagasi avas oma uksed vaatjatele Forresteride moemaja. Kui sa mingil põhjusel mäletad, kes oli kõige esimene inimene, keda "Vaprad ja ilusad" sarja avaosas näidati ja mis seal toimus, tuleb sul tõdeda, et oled juba päris vana. Kui oled aga sarja vaatajaskonnaga hiljem liitunud, on ilmselt imetore üle vaadata sarja esimene osa ja mõelda, kuidas kogu suhete segapudru avalöögi sai.
Loe edasi...

Ajalooline seebihetk: homme saavad "Vaprad ja ilusad" uue Ridge Forresteri

Thorsten Kaye (keskel)

Alates homsest on TV3 vaatajate ees maailmakuulsa sarja „Vaprad ja ilusad“ osad, kus tuntud tegelast Ridge Forresteri kehastab uus näitleja Thorsten Kaye.
Loe edasi...

VIDEO: Vaata, kuidas on sinu lemmiku seebiooperi "Vaprad ja ilusad" tegelased ajaga muutunud. Vahe on üllatav!

Üle 27 aasta tagasi avas oma uksed vaatjatele Forresteride moemaja. Kui sa mingil põhjusel mäletad, kes oli kõige esimene inimene, keda "Vaprad ja ilusad" sarja avaosas näidati ja mis seal toimus, tuleb sul tõdeda, et oled juba päris vana. Kui oled aga sarja vaatajaskonnaga hiljem liitunud, on ilmselt imetore näha, kuidas kogu suhete segapudru avalöögi sai ning millised siiani sarjad mängivad staarid toona välja nägid.
Loe edasi...

VIDEO: Just selline oligi tänaseks 27 aastat jooksnud ja 7000 osa vändanud "Vaprad ja ilusad" esimene jagu!

7000 osa tagasi avas oma uksed vaatjatele Forresteride moemaja. Kui sa mingil põhjusel mäletad, kes oli kõige esimene inimene, keda "Vaprad ja ilusad" sarja avaosas näidati ja mis seal toimus, tuleb sul tõdeda, et oled juba päris vana. Kui oled aga sarja vaatajaskonnaga hiljem liitunud, on ilmselt imetore üle vaadata sarja esimene osa ja mõelda, kuidas kogu suhete segapudru avalöögi sai.
Loe edasi...

Karm õnnetus: "Vaprate ja ilusate" staar jäi auto alla ning murdis mõlemad jalad!

Hiigelsarja "Vaprad ja ilusad" näitlejanna Linsey Godfrey jäi Los Angeleses auto alla, kui jalutas kõnniteel. Politsei ütles, et auto sõitis naisele otsa kell pool kolm päeval ning ta jäi auto alla kinni. Õnnetust pealt näinud kodanikud päästsid naise auto alt välja.
Loe edasi...

Pahur noor ema: miks seebikatesse nii halvasti suhtutakse? „Vaprad ja ilusad“ on mu lemmik!

Vaprad ja Ilusad

Mõnes seltskonnas ei kõlba rääkida, et jood veini. Vaadatakse kohe, et oled alkohoolik. Aga üks teema, mis on alati tabu, on seebikad. Nende üle on hea nalja visata ja rääkida, et kes küll neid vaatab, aga ma olen kindel, et seda teevad paljud.
Loe edasi...

SEEBIŠOKK: "Vaprate ja ilusate" Brooke'i poja pruut osutus sugu vahetanud meheks!

Kes pole ammu "Vapraid ja ilusaid" vaadanud, siis neile teadmiseks - mammutseriaalis on kätte jõudnud põnevad ajad!
Loe edasi...

VAHVAD KLÕPSUD: Pärast "Vapraid ja ilusaid"! Ainus tõeline Ridge Forrester naudib täiel rinnal seebikavaba elu

Juba tervelt neli aastat tagasi lahkus eestlaste jaoks märgilise tähendusega Ameerika seebiooperist "Vaprad ja ilusad" see üks ja ainus Ridge Forrester ehk Ronn Moss, kelle suuri kingi pole mantlipärija Thorsten Kaye paljude meelest suutnud vääriliselt täita. Tore on aga näha, kuidas Moss elu täiel rinnal naudib, muusikat teeb ja oma lähedastega aega.
Loe edasi...

NÄOVAHETUS: Vaata, milline näeb välja "Vaprate ja ilusate" esipaari Brooke'i ja Ridge'i teismeliseks sirgunud poeg

"Vaprad ja ilusad" näitlejad

"Vaprates ja ilusates" on peagi oodata järjekordset näovahetust: alates septembrist hakkab ekraanil sagedamini nägema sarja esipaari Brooke'i ja Ridge'i noorimat ja ühtlasi ainsat ühist poega RJ'd, keda kehastab uus näitleja, teatavad erinevad meelelahutuskanalid.
Loe edasi...

PAHANE LUGEJA: "Vaprate ja ilusate" uus Ridge on juba aastaid ekraanil nii õudne, et ma ei saagi enam armastatud seriaali vaadata

Thorsten Kaye ja Ronn Moss

Publiku toimetuse poole pöördus nördinud televaataja, kes juba kolm aastat oma armastatud seriaali "Vaprad ja ilusad" vaadata ei suuda, sest 2013. aastal vahetus Ridge'i osatäitja.
Loe edasi...

"Vaprate ja ilusate" ainus tõeline Ridge Forrester meenutab oma kolleegi surma: tundsin, kuidas tema hing minust läbi kulges

Foto: Vida Press

Hittseebika "Vaprad ja ilusate" staar Ronn Moss meenutas, kuidas tema kolleeg Darlene Conley siit ilmast lahkus.
Loe edasi...

SEEBIŠOKK: Kas mäletad, kuidas Ridge Brooke'ilt kogemata süütuse röövis?

Brooke Logan ja Ridge Forrester

Täna möödub seebiseriaali "Vaprad ja ilusad" algusest 30 aastat. 1987. aastal algas legendaarsed mõõtmed võtnud ekraaniarmastus kahe noore tegelase – Ridge Forresteri ja Brooke Logani vahel. Kuidas see romaan aga üldse alguse sai?
Loe edasi...