Tallinna Lennusadamas salvestatud saates on lisaks juba mainitud disainiikoonidele esindatud teiste seas ka rootsi tootja Offecct tugitoolid Netframe, Palma ja Oyster Low, sama tootja laud Grip, belgia tootja Belux LED-valgusti U-TURN, taani tootja Muuto diivan Rest, itaalia tootja Arper tugitool Catifa 80 ja biokamin EcoSmart Fire.

Saates „Lennud unes ja ilmsi 2013“ vestleb Margus Saar külalistega tehtust ja tegemata jäänust, olnust ning unistustest. Muusikalise poole eest hoolitsevad teiste seas Riho Sibul, Liisi Koikson, Teele Viira ja Andero Ermel. Samuti antakse telesaates üle ka Eesti Rahvusringhäälingu auhind „Aasta tegu 2013“.

Saade algab esmaspäeval, 30. detsembril kell 18.45, saate kordus on eetris kolmapäeval, 1. jaanuaril algusega kell 10.50 ja 14.55.

1996. aastal loodud ELKE Mööbel OÜ keskendub kodude ja kontorite disainmööbli ning saalitoolide müügile. Ettevõtte viimaste aastate suuremate projektide hulka kuuluvad Eestis G4Si peakontor Tallinnas, Tallinna Teletorn, Sillamäe Kultuurikeskus, Eesti Biokeskus Tartus, Viljandi Pärimusmuusika Ait, Pärnu Endla teater, Türi ja Põlva kultuurimajad, Tere tennisekeskus, Rakvere teatrisaal ja Vene Kultuurikeskuse rõdu, Lätis Daugavpilsi ja Livani kultuurikeskused, Norvik, ABLV ja DnB pangakontorid.

Ettevõtte esindussalong asub Tallinnas aadressil Lootsi 3a.