"Vaatasin selle teise klipi endast ära, kus ma olin Kalvi-Kallega klubis ja mõtlesin, et ossa raks, nad olid just sellised klipid nii hästi paari sekundi kaupa kokku lõiganud, et eriti väärakas mulje minust jääks," imestab ta. "Ja kui kedagi huvitab, siis see oli päev, kus ma olin jälle ülivarakult hommikul üleval, käinud koolis, teinud läbi pingelise võttepäeva ja siis sunniti meid klubisse minema ja anti enne hulk alkoholi, et me ikka lollid oleksime. Seda ma tean, et meile öeldi, et ostetakse meile 50 € eest alkoholi," seletab Helen, et oli täna eetrisse jõudva klubistseeni filmimise ajaks magamata ja surm oli juba silme eest.

Naine on üllatanud, et ta oma tegelikku konditsiooni arvestades seal enam-vähem juttu suutis ajada: "Ma olen ikka päris tugev, ma vaatan...Sellise piina peale paljud ei püsi jalulgi, aga mina hambad ristis tegin nende öised võtted ära. Mul on paljudest sündmustest mäluaugud mitte alkoholi tõttu, vaid selle tõttu, et mu tervis oli maas. Mul just sõber ütles selle klipi kohta, et talle tundus nagu keegi teine inimene oleks see olnud."

Helen kirjutab oma blogis ka Liisa kohta, kellest tema meelest jäeti ääretult meeleheitliku mulje: "Teda teades ja teades juba enne seda klippi, mis päriselt juhtus, siis ta kutsus seda meest naljaga tantsima. Seal näitab hoopis ma ei tea mida. Ma isegi ei saa aru, mida seal näitab, aga nad on kavalalt leidnud 3 sekundit stseeni, kus nad on üksteisele lähedal. Ma arvan, et terve saade on selline kavalalt leitud stseenide monteerimine nagu see ikka käib stsenaariumi järgi."

Loe lähemalt Heleni blogist! Uus pöörane suhetesari „Prooviabielu“ stardib TV3-s juba täna algusega kell 20.00.