Programmi autor ja staar Jennifer Saunders kirjutab praegu menuseriaali jätkuosi.

Uued osad kombineerivad vana sarja ja Saundersi uue komöödia “Mirrorball”, kus teeb kaasa suur osa “Absolutely Fabulous” tegelaskonnast, ideed.

“Meil oli “Mirrorballi” tegemisel nii lõbus, et tahtsime jälle koos midagi teha,” ütles Saunders. “Aga kui ma istusin maha, et uusi tegelaskujusid välja mõelda, nõudsid Edina ja Patsy ja muud “Ab Fab” tegelased mu tähelepanu. Lõpuks ma andsin järele.”

Algupärane sari keskendus ekstsentrilise, kuid menuka suhtekorraldaja Edina kodusele elule. Edinat mängis Saunders ja tema ranget ning emalikku tütar Saffyt Julia Sawalha.

Seltskonnale lisasid vürtsi ahelsuitsetajast ning -tipsutajast sõbranna Patsy, keda kehastas Joanna Lumley, ning Edina ema (June Whitfield).

Uus seerias on Edina teinud endast meediakuulsuse, tütrest on saanud tõsine näitlejanna.

Patsy töötab avalike suhete pikantsemas segmendis, mis tähendab muuhulgas teiste prügikastides sorimist. Edina emal on aga uus töö ja uus mees.

Jane Horrocks ei kehasta uues seriaalis enam Bubblesit, vaid toob kaasa tegelaskuju “Mirrorballist” — Islandilt pärit kummalise keelekasutusega ettekandja Yitta Hilberstami.