Afflecki ja Lopezi film “Gigli” kandideerib Oscari paroodiana välja antava halvima ekraanisaavutuse Razziele kokku üheksas kategoorias, teatab Ananova.

Kaheksale preemiale kandideerivad Mike Myersi “Dr Seuss’ the Cat in the Hat” ja “From Justin to Kelly” “American Idoli” staaride Kelly Clarksoni ja Justin Guariniga peaosades.

Halvima filmi Vaarikale kandideerivad ka “Charlie’s Angels: Full Throttle” ja “The Real Cancun”.

Järjekorras 24. Razzie-preemiate nominendid kuulutati välja päev enne Oscari nominente ning võitjad kuulutatakse välja 28. veebruaril, päev enne Oscarite jagamist.

“Gigli” kandideerib ka halvima näitleja ja näitlejanna, kõrvalosatäitjate (Al Pacino; Christopher Walken; Lainie Kazan), režissööritöö ja stsenaristi (Martin Brest) kategoorias.

Halvima näitlejatöö preemiale kandideerivad ja Myers ning Guarini, samuti Cuba Gooding jun. (“Boat Trip”, “The Fighting Temptations” ja “Radio”) ning Ashton Kutcher (“Cheaper by the Dozen”, “Just Married” ja “My Boss’s Daughter”).

Lisaks Lopezile on halvimad näitlejannad Angelina Jolie (“Beyond Borders” ja “Lara Croft: Tomb Raider — The Cradle of Life”) ning Charlie inglid Drew Barrymore ja Cameron Diaz.