Kui eelmisel aastal etendasid noored Haapsalu kultuurikeskuse ees Michael Jacksoni kuulsat videot "Thriller" ja mööda linnatänavaid on ägisedes nähtud karjakaupa "elavaid surnuid", siis seekord on ajudenäljas zombie'de invasioon agressiivsem kui eales varem.

Tänavuseks avaürituseks on festival ühendanud jõud Haapsalu gümnaasiumi noorte ja Läänemaa motoklubi Müristaja MC-ga, et raputada kohalikud elanikud ärkvele ja anda märku festivali algusest.

Paraad stardib 25. aprillil kell 19 Haapsalu kaubamaja juurest ning parima elamuse saamiseks soovitavad korraldajad juba varakult marsruudil surnuaed-kultuurikeskus oma lemmikkoht välja valida.

Juba kaheksandat korda toimuv Baltimaade suurim žanrifilmide festival HÕFF leiab aset 25.–28. aprillil. Nagu ikka demonstreerib festival põhiprogrammis viimase aasta parimaid, julgemaid ja originaalsemaid ulme-, fantaasia- ja õudusfilme. Jätkatakse ka kinoklassika kullavaramut tutvustavate eriprogrammidega, linastuvad friigi- ja trashfilmid ning alati üheks külastatumaks seansiks kujunenud šokifilm.

Vaata pilte eelmise aasta HÕFFilt:

Veremaigu toimuma hakkava kohta saad suhu siit videost: