12. jaanuaril Pärnus toimuva eelvooruga algavale konkursile on tänavu oodatud kõik noored superstaariks pürgijad vanuses 15-30 eluaastat.

Kandideerimiseks tuleb esmalt täita ankeet „Eesti otsib superstaari“ koduleheküljel. Sealt leiab ka täpse info osalemisreeglite kohta.

Eelvoorud toimuvad nagu eelmisel hooajalgi neljas Eestimaa linnas ja algavad hommikul kell 10. Linnad on varasemast juba tuttavad, muutunud on eelvoorude kohad Tartus ja Tallinnas.

Eelvoorud:

  • 12. jaanuaril Pärnu Kontserdimajas (Aida 4)
  • 13. jaanuaril Jõhvi Kontserdimajas (Pargi 40)
  • 19. ja 20. jaanuaril Tallinnas Õpetajate majas (Raekoja plats 14)
  • 26. ja 27. jaanuaril Tartus Athena Konverentsi- ja kultuurikeskuses (Küütri 1)

    Eelvoorudes võib tänavu uuendusena soovi korral kasutada ka akustilist muusikainstrumenti, kuid osalejatel tuleb valmis olla selleks, et žürii palub neil ilma saateta laulda. Ette tuleb valmistada vähemalt üks laul, omaloomingu esitamine ei ole lubatud.

    „Eesti otsib superstaari“ auhinnaks on rahvusvaheline plaadileping ning saate tootjatel käivad läbirääkimised mitme väga tuntud plaadifirma esindajatega.
    „Lepingu suuruse ja plaadikompanii, kes selle sõlmib, kuulutame välja 30. jaanuaril, kuid juba praegu võib öelda, et see ületab rahalises mahus eelmise aasta lepingut, mis oli pool miljonit krooni,“ sõnas saate produtsent Kaupo Karelson.

    Lisaks plaadilepingule ootab võitjat ka rahaline auhind 100 000 krooni.

    Eesti esimese superstaari Birgit Õigemeele singlit „Kas tead, mida tähendab“ on saatnud suur müügiedu ning tema täispikk plaat jõuab müügile jaanuari keskpaigas.

    „Eesti otsib superstaari“ on TV3 eetris pühapäevaõhtuti veebruarist juunini.