"Pangaröövi" režissöör on Andrus Tuisk, stsenarist Mihkel Ulman ja produtsent Manfred Vainokivi. Filmi võtted toimuvad 7. juulist 15. augustini Tallinnas, Leigol, Rõuges ja mujal. Filmi esilinastus on planeeritud 2009. aasta sügisesse, teatas Delfile Eesti Filmi Sihtasutus.

"Pangarööv" on lugu vanglast vabanevast Madisest, kes plaanib Lõuna-Eestisse kirjapruudi juurde sõita, et seal rahulikku vanaduspõlve pidada. Esimesel vabaduspäeval kohtab ta oma õepoega Hannest, kes on koolis pideva kiusamise ja alandamise ohver, nii et õpetajadki ei kaitse teda; aga kõige suurema haava on poisisse jätnud kodune armastusepuudus.

Alatine kius ja peks, masendav keskkond ja läheduse puudumine valmistavad kasvavas organismis ette sobiva pinnase mõne autoriteedi mõjuks. Selleks autoriteediks osutub nüüd Madis - eluaegne pätt ja endine poksija, kes otsustab poisile veidi "eluõpetust" anda. Hanneses avastab onu mõju all manipulatsiooni võimu. Pikapeale rollid vahetuvad ja endisest vangist saab 14-aastase poisi mängukann.

Filmis mängivad näitlejad Hannes Kaljujärv, Henri Kuus, Indrek Taalma, Maarika Barabantšikova, Karin Tammaru, Marilyn Jurman jt.

Mängufilmi "Pangarööv" eelarve on 6,5 miljonit krooni. Eesti Filmi Sihtasutus toetab filmi tootmist 3 miljoni krooniga, lisaks on film saanud EFSist ka 200 000 krooni arendustoetust. "Pangarööv" on saanud arendustoetust ka MEDIA programmist.