"Pealtnägija" läks külla Sõõrumaa loodud Püha Baguasse, mille ärimees maikuus ise sisseõnnistas. Samas pühamus peeti ka möödunud suvel tantrafestival.

"Mulle meeldib see, mulle on koguaeg meeldinud selline hea enesetunne, nii füüsiliselt kui vaimselt. Selleks, et ma saaks siin universumis tasakaalukalt ja hästi hakkama," ütles Sõõrumaa, kelle vara küündib pea 89 miljoni euroni.

Ärimees on hingerahu otsimas käinud ka välismaal. "Ma arvan, et kolm nädalat pimetoas oli selline tõsine restart," rääkis Sõõrumaa reisist Põhja-Taisse, mida ta nimetab fantastiliseks kogemuseks, mille ajal ta sai aru, et maailmas on kõik võimalik.

Ka ärimehe lastel ei ole isa hobi vastu midagi. "Alati on tema jutte huvitav kuulata reiside ja mõtete kohta, mis on alati suursugused ja ettenägelikud," sõnas tema poeg Ander.

Sõõrumaa jaoks on väga südamelähedane Adila küla Raplamaa, kus ärimehe sünnikodu ja praegune kodu asuvad. Sinna on ta istutanud 25 000 puud, mis on kõik täpselt pendli abiga istutatud. Üks puu tema hoovis on peenem, millele ärimees alles otsib õige energiaga kohta.

Tema uute uskumuste poole viltu vaatajatele kinnitas Sõõrumaa, et ta ei ole hulluks minemas. "Naudin täiega oma tegemisi ja olemisi," kinnitas Sõõrumaa ja ütles, et ta tunneb armastust.