"See arvamus peab paika, et mida Lõuna-Eesti poole, seda vaiksemaks saal läheb," tõdes Niinemets. "Jaa, on küll, jah. See on naljakas," nõustus Krumm.

"Inimesed ei julge nii väga kõva häälega naerda," kõlas Niinemetsa põhendus. "Jah, Tallinnas on rohkem seda, et "Haa, ma sain naljast aru, ahahaa!"" imiteeris Krumm pealinna publikut. "Naeravad nagu julgemini. Aga mul on Tartus olnud paar korda olnud, et pean ütlema, et see oli nüüd nali, võite kaasa tulla."

"Ilmselt seal tekib rohkem seda, et naaber on saalis," spekuleerib Niinemets.

Saatejuht Anu Välba palumise peale rääkis Niinemets ka ühe tõsielulise-valulise loo, mil publik laval toimuvaga kaasa ei tule. "Minul oli see olukord Põlvas ja see tunne kestis suurusjärk poolteist tundi. See on selline kummaline tunne, sest sa ei saa aru, kas asi üldse ei toimi, lihtsalt praegu ei toimi või kas asi on minus. Vahepeal vaatad, et kas püksilukk on ikka kinni. Aga siis, etenduse lõppedes, on nad minu esinemiste ajaloo jooksul valmis kõige kiiremini püsti tõusma ja plaksutama," kiidab ta lõunaeestlasi. "Siis tuleb välja, et neile tegelikult meeldis, nad lihtsalt ei naernud kõva häälega!"