"Minu jaoks see baleriin ei olnud oma mentaliteedilt terve. Nii see ei käi. Loomulikult tuleb rolliga tööd teha aga nii hulluks ei tasu asja ajada," lisas Oks. Naine tunnistas siiski, et peaosatäitja Natalie Portman mängis väga hästi ning sobis sellesse rolli.

Lisaks näitas naine saatejuht Marko Reikopile, mis balleti juures tõeliselt raske on.
Vaata videot:

Film "Must luik" räägib Ninast (Natalie Portman), kes on New York City balletitrupi baleriin ja kelle kogu elu kuulub tantsule. Ta elab koos oma eks-baleriinist ema Ericaga (Barbara Hershey), kes toetab oma tütre püüdlusi haiglase pühendumusega.

Kui teatri kunstiline juht Thomas Leroy (Vincent Cassel) otsustab vabaneda priimabaleriinist Beth MacIntyre’st (Winona Ryder), et alustada uut hooaega ”Luikede järve” ning uue staariga, osutub tema esimeseks valikuks üllatuslikult just Nina. Aga tal on tõsine rivaal: San Franciscost saabunud uus tantsija Lily (Mila Kunis), kes suudab Leroyle kiiresti muljet avaldada.

”Luikede järv” nõuab tantsijat, kes suudaks mängida süütut ja graatsilist Valget Luike, ent samas sensuaalset ja pahelist Musta Luike. Nina sobib Valge Luige rolli ideaalselt, aga Lily on otsekui kehastunud Must Luik. Kahe baleriini rivaalitsemine muutub aga iseäralikuks sõpruseks, mille mõjul hakkab Nina uurima oma varjupoolt sellise innuga, et see ähvardab tüdruku hävitada.