Tavalised inimesed tavalisest linnakesest Oregoni kandist kogunevad Harry Stevensoni (Morgan Freeman) juhendamisel, et saada selgust armastuse saladuses. Keegi aga ei tea, et kõiketeadev professor kannab juba aastaid enda südames haava — ta tunneb ennast süüdi oma poja surmas.
Võib-olla just sellepärast seab Harry enesele eesmärgiks õpetada inimesi üksteist armastama, siin ja praegu. Võib-olla sellepärast soovib ta aidata neid, kes on siin ilmas üksi või kes alles äsja on selle suure tunde valda sattunud.

„Pühitsetud armastus“ — see on lugu kaheksast paarist, neljast lahkuminekust, kahest pulmast, kahest leinast, südamevalust, armastusest ja seksist.

„Kas ma tõesti polegi üksi?“, „Mis on armastus?“, „Kuidas õppida armastama?“ — need on küsimused, millele filmis vastuseid otsitakse.

Filmi lavastas kolmekordne Oscari võitja Robert Benton („Kramer Krameri vastu“, „Bonnie ja Clyde“).

Osades Morgan Freeman („Kui lapsuke kaob…“), Greg Kinnear („Väike Miss Päikesepaiste“), Radha Mitchell („Melinda ja Melinda“), Billy Burke („Tabamatu“), Selma Blair („Julmad kavatsused“), Toby Hemingway, Alexa Davalos, jt.

Originaalpealkiri: „Feast of Love“
Žanr: romantiline draama
Lavastaja: Robert Benton
Stsenarist: Allison Burnett

value="http://www.youtube.com/v/6H_fmBCS5tU">value="transparent">src="http://www.youtube.com/v/6H_fmBCS5tU"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="375"
height="309">