Autosalongis on modelle ees ootamas üks kohtunikest - Arne Niit. Avakõnes ütles moedisainer neidudele: "Modellid ei ole nukud. Nad peavad teinekord ka arukalt rääkima." Amservi telereklaamis peab selgelt rääkima ja teksti peast teadma. Selles on abiks saatejuht ja näitleja Aleksander Ots, kes neidusid juhendama hakkab.

Mees rääkis: "Kui te enne olete harjunud kasutama oma välist keha, siis nüüd tuleb teil kasutada instrumenti, mis asub teie sees. Te peate tegema harjutusi, mille puhul kõige hullem, mis saab juhtuda on see, kui tatti lendab natukene laiali." Ta lisab, et kõige olulisem on reklaamis anda edasi idee, mida klient on palunud vaatajani edastada. Tekst on päris keeruline ja selle ära õppimiseks on aega 15 minutit.

Xena ütles, et esimese korraga sai ta aru tekstist 80% ulatuses. Modell lisas: "Ma olen nii loll." Teiste tüdrukute seast kostis nõusolekut.

Keiu tunnistas, et seda ülesannet on ta kogu aeg kartnud, sest talle ei jää tekstid hästi meelde.

Triinul ei läinud kõige paremini ja ta ütles, et närv vedas teda alt. Andres Ots leidis, et kui Triinu poleks naerma hakanud, siis oleks tal teksti esitamine välja tulnud. Triinu teatas: “Närvi läksin ma siis, kui mul üldse enam välja ei tulnud.” Otsa hinnangul küll filigraanse tulemuseni ei jõutud, kuid Triinu oleks selleks tegelikult võimeline. Ots lisas: "Kui Triinul tekst meelest ära läks, siis läks ta krampi, siis hakkas see talle nalja tegema ja siis läks eputamiseks." Triinu väljendab oma pahameelt: "Ma olen nii vihane. Loodan, et Keiul läheb ka sassi."

Ka Keiu, kellel tavaliselt kõik ülesanded õnnestuvad, jäi seekord hätta ning närveeris liiga palju. Ots ütles Keiule: Ma näen, kuidas Su juuksed värisevad." Enne auto juurde minemist oli Keiul enda sõnul tekst peas, kui hiljem avaldas ta kahetsust: "Ma tundsin esimest korda selle saate jooksul, et mul läks väga halvasti. Peale filmimist hakkas neiu, kellele võit enda sõnul korda ei lähe, nutma. Ots leidis, et: "Ta tegi selle vea, et ta hakkas iseennast süüdistama."

Kuigi ka Xenal läks mitu korda sassi, siis kasutas ta peale aja lõppemist oma naiselikke võlusid ja sai uue võimaluse, mis lõpptulemusena talle kasuks tuli. Hoolimata oma keelebarjäärist esitas ta teksti kõige hingestatamualt. Ots ütles, et temalt oli isegi vaja “värvi maha saada”.

Kui alguses Xena lisaaega palus, siis ütles Ots: "Mängid selliste asjadega, millega meestega ei tohi mängida.” Samas tunnistas mees hiljem, et manimuleerimine õnnestus ja kinnitas, et nii tulebki endale koht välja võidelda.

Xena tunded peale filmimist olid: "Ma mõtlesin, et ma lähen hulluks."

Helina ütles, et tal on tekst juba üleliia peas. Lõpuks õppis ta lihtsalt üle ja sõnad läksid suus sassi. Ots ütles Helinale: “Selline tunne nagu Sul oleks kellegi käsi tagumikus. Räägi inimestega, mitte kaameraga.” Modell vastas: “Mulle meeldib rääkida seinaga.” Seinaga rääkimine Helinale siiski edu ei toonud.

Tüdrukud olid üksmeelselt nõus, et seda reklaami nad telesse anda ei julgeks ja saavad aru, et nad ebaõnnestusid ülesandes. Mitte kellegi esitus ei olnud laitmatu.