Võitja valisid televaatajad telefonihääletusega ja enim hääli saanud perele kinkis Estravel võimaluse 85 000 krooni eest reisida, kuhu hing ihkab. „Täpselt õigesse kohta,” rõõmustas Aivi. „Oma kuludega Kagu-Aasiasse minna ei saaks. Eks rahvas samastas end meiega. Väike elamine, aga palju rõõmu sees!“

Murd-Murulaugu ja Suurna pisike, vaid 35-ruutmeetrine kodu pälvis ka EMT nutikaima kodu eriauhinna: sülearvuti netipulga ja aastase tasuta mobiilse internetiga. Arvutit hakkab tõenäoliselt kasutama perepoeg. „Tal on nii vana arvuti, et ei kannata selle taga olla,“ muheles perenaine.

Nordea Panga eriauhind kõige isikupärasemale kodule läks perekond Saksale Pärnumaalt Reiult. Pank kinkis perele kuldkliendi staatuse, võimalusega kasutada personaalset finantsnõustajat, kes abistaks peret rahaasjadega. Lisaks sai iga pereliige vahvad pildikaardid ja pank kandis perele „seemneks“ ka 500 Eurot.

Finaali jõudsid viis kodu:

1) Aivi Murd-Murulaugu ja Raiko Suurna korter Tallinnas Uus-Maailmas

2) Angela Orgussaare ja Ralf Tamme maja Tallinnas Pirita-Kosel

3) perekond Saksa maja Pärnumaal Reiul

4) perekond Tuuga ridaelamukorter Raplas

5) Jaanus Meieri maja Harjumaal Vääna-Jõesuus

Kodusid hindasid humorist Mart Juur, tekstiili- ja teatrikunstnik Mae Kivilo, endine miss Liis Tappo-Treial ning sisearhitekt Priit Põldme. Saadet juhtis Pille Minev.