Ka Eestis kinos Artis linastunud „Artist“ on kokku nomineeritud 11 Oscarile ning 12 Briti filmiauhinnale. Samuti on film juba kogunud 3 Kuldgloobust, seal hulgas parima filmi ning parima meesosatäitja kategooriates. Samas filmis üht pearolli täitval Jean Sujardinil on Triobeti analüütikute hinnangul hea võimalus teenida oma osatäitmise eest ka parima meesnäitleja Oscar, kuid favoriidiks selles kategoorias peetakse siiski George Clooney´t osatäitmise eest draamas „Järeltulijad“.

Parima naisnäitleja Oscarit ennustatakse läbi aegade enim Oscari nominatsioone kogunud Maryl Streepi pearolli eest Margaret Thatcheri eluloofilmis „Raudne leedi“. Samuti kuulub sama kategooria favoriitide hulka Viola Davis osatäitmise eest kuuekümnendate Ameerika rassismiprobleemi käsitlevad draamas „Koduabiline“.

Parima režissööri preemia nopib Triobeti koefitsentide alusel filmi „Artist“ eest Michel Hazanavicius, kuid suur tõenäosus on preemia endale võita ka Martin Scorsesel linateose „Hugo“ eest.

Kõrvalosatäitjate Oscarite peamised favoriidid on Triobeti bookmakerite hinnangul naiste kategoorias filmis „Koduabiline“ särtsaka rolli teinud Octavia Spencer ning „Algajates“ oma elu lõpus kapist välja tulnud vabameelset härrasmeest kehastanud ning laiemale publikule eelkõige „Heliseva muusika“ kapten von Trappina tuntud Christopher Plummer.