ERRi juhatuse esimees Erik Roose teatas Publiku pärimise peale, et tema on selle teema osas sama tark kui küsija. Ka meelelehutustoimetuse juht Urmas Vaino tõstis käed üles ja ütles, et temal pole selle asjaga mitte mingisugust puudet.

Karmel Killandi, kes on ERRis elamussaadete peatoimetaja, võttis aga rahvusringhäälingu eest sõna ning leidis, et probleemi ei ole: “Peeter Oja ei juhi Eesti Televisioonis mitte tervet aastavahetuse programmi ega ka liiklussaadet, vaid kahte “Ärapanijat”. Peeter Oja on avalikult vabandanud oma teguviisi pärast ja lisanud, et ta kahetseb ja käitus valesti ning saanud ka karistuse. Õigusriigis antakse ikka edasiseks eluks uued võimalused ja seega me ei näe mingit probleemi, miks ta ei võiks meiega koostööd teha.

Koomikust ja näitlejast Peeter Ojast kui võimalikust joobespäi roolijast anti politseile teada selle aasta augustikuu viimase päeva hilisõhtul, mees suutis koduteel sõita vastu teepiiret ja liiklusmärki. Patrull sai Oja mõni minut hiljem kätte tema koduhoovist. Karistuseks määrati talle tingimisi vangistus. Ise kommenteeris mees sündmusi lakooniliselt : “See on minu enda asi. See ei muuda midagi ega ole kellegi teise asi.”