Praeguse Bond, 49-aastase Pierce Brosnaniga ühinesid Roger Moore (75), Timothy Dalton (56) ja George Lazenby (63).

Moore, kes saabus kohale koos rootslannast abikaasa Kiki Tholstrupiga, ütles: “Mul on hea meel olla siin ja tähistada Bondi 40-aastast karjääri. Ta on klassikaline briti tegelaskuju. Mulle meeldis väga 007 mängida ning mul vedas koguni nii, et ma sain mõned ta mänguasjad endale jätta.”

Endised Bondid ja praegune superagent moodustasid vaid ühe osa Londoni Royal Albert Halli kogunenud kuulsuste paraadist, millega tähistati 40 aasta möödumist esimese Bondi-filmi tegemisest, kirjutas The Sun.

Brosnan, kelle ekraanipartner on Oscariga pärjatud Halle Berry, saabus esilinastusele koos 33-aastase abikaasa Keely Shaye Smithiga. “Mulle tõesti meeldib väga James Bondi mängida. Kahjuks olen ma kõigest näitleja. Mulle tõesti meeldiks olla ehtne Bond,” tunnistas ta.

Ainsa Bondina puudus esilinastuselt samuti kutse saanud esimene 007 Sean Connery, kes viibib Prahas filmivõtetel.

Kuldset kleiti ja kreemikat salli kandnud kuninganna ja Edinburghi hertsog kohtusid enne filmi näitlejate ja režissööriga. Tema Majesteeti tutvustati Brosnanile ja Jinxi kehastavale Hallele, samuti Toby Stephensile, kelle kanda on kurikaela Gustav Gravesi roll.

Kuninganna kohtus ka Rosamund Pike´i, (Miranda Frost), John Cleese`i (Q) ning lesbilist vehklemistreenerit kehastava Madonnaga, kes laulis sisse ka filmi tunnuslaulu. “Nii et teie olete kaasaegne James Bond? Ma olen kohtunud nende kolmega, kes on praegu allkorrusel,” ütles kuninganna Brosnanile.

34-aastane Halle tunnistas, et tal oli suur au istuda esilinastusel kõrvuti prints Philipiga. Cleese lubas hoiada filmi ajal kuninganna kätt ning seda eriti õudsetes kohtades pigistada. Esilinasusel koos abikaasa Guy Ritchiega osalenud Madonna teatas, et Pierce on üks kõigi aegade seksikaimatest Bondidest.

Kaunitest naistest teeb filmis kaasa ka 25-aastane Rachel Grant, kes kehastab massööriks maskeerunud Hiina agenti. Tema osales esilinastusel koos omaaegsete Bondi-tüdrukute Grace Jonesi, Maryam d’Abo ja Fiona Fullertoniga.