„Telesarja neljanda hooaja esilinastumine on suurejooneline, kuna jõuab Eesti televaatajateni vähem kui 24 tundi pärast uue hooaja avaosa esilinastumist USA-s,“ ütles FOX Baltikumi turundus- ja kommunikatsioonijuht Sille Ruus.

Viie Kuninga sõda hakkab lõpule lähenema, kuid tulekul on uued intriigid ja vandenõud ning allesjäänud kildkonnad peavad hakkama saama vaenlastega nii piiride taga kui lähikondlaste seas. Uue hooaja avaosas tunneb Jon Snow (Kit Harrington), et ta pole Mustas Lossis teretulnud ning Dany (Emilia Clarke) saadetakse Meereeni, suurimasse orjalinna. Arya (Maisie Williams) kohtub vana sõbraga ja ka Tyrionile (Peter Dinklage) saabub külaline.

Telesarja „Troonide mäng“ uus hooaeg põhineb Georg R. R. Martini menuromaani „Jää ja tule laul“ kolmandal raamatul „Mõõkade maru“, kuid lisatud on katkeid ka autori neljandast ja viiendast raamatust.
2011. aastal valmis teleseriaali „Troonide mäng“ esimene hooaeg, mis maksis ligi 43 miljonit eurot. Sarja produtsendid on David Benioff, D.B. WeissmCarolyn Strauss, Frank Doelger ja Bernie Caulfield. Uus hooaeg on eetris igal esmaspäeval kell 21.00 FOX kanalil.