Täna õhtul eetris olnud, arvatasti hiigelreitinguga traagilise episoodi jätkuosa kergendas tuhandete televaatajate südameid, kui selgus, et eradetektiiv Marion Pärn (Kadri Adamson) on siiski elus ja terve.

Nagu paljud ennustasid, oli eelmise osa lõpukaader, kus Marion verise kuulihaavaga dušinurgas justkui oma viimaseid hingetõmbeid tegi, näitemäng, mille eesmärgiks oli tabada Marioni surma ka tegelikult ihkavad palgamõrvarid.

Marioni surmalavastust venitati pinge kruvimiseks tervelt pool episoodist ning Marion naasis ekraanile alles osa teises pooles. Selleks ajaks olid maha peetud matused ja valatud ohtralt pisaraid ning kolleeg Häidi jõudis koguni Marioni riided taaskasutusse suunamiseks kokku pakkida. Kuigi kõik viitas sellele, et Marion on tõesti igaveseks läinud, andis teiste Kättemaksukontori daamide veidralt ükskõikne suhtumine põhjust kahtlustada, et miski pole nii kui näib.

Nii oligi - täie elu ja tervise juures Marion peitis end kogu lavastatud leinaaja hoopis keldris ning hüples kaadrisse naastes energiliselt PSY "Gangnam Style'i" video järgi tantsu vihtuda!

Homme on sarja noortel fännidel igatahes vahetunnis suur rõõmupidu!