Andres Maimik on režissöör, operaator, stsenarist ja produtsent. Ta on õppinud Tartu Kunstikoolis ja Eesti Humanitaarinstituudis ning Tallinna Pedagoogikaülikoolis filmi ja video alal dokumentaalfilmi režissööriks, televisioonis on Andres teinud kaastööd Teleteatrile. Ta on töötanud vabakutselise stsenaristi, operaatori, režissööri, monteerija, ajakirjaniku ja copywriterina, lisaks avaldanud ajakirjanduses filmikriitikat ja filmiteoreetilisi esseesid, avaldanud ka sotsiaalkriitilisi kirjutisi. Ta on õpetanud Kunstiakadeemias filmilavastuse aluseid ja dramaturgiat, on olnud režissööriks paljudele TV reklaamiklippidele. Katrin Maimik on stsenarist ja režissöör. Ta on omandanud teatriteaduse erialal bakalaureuse kraadi ning stsenaristika magistrikraadi Balti Filmi- ja Meediakoolis. Lisaks stsenaariumitele ja näidenditele on tema sulest on ilmunud ilukirjandust ning hulgaliselt artikleid teatri, kunsti, meedia ja filmi vallast.

Maimikute esimene koos tehtud täispikk mängufilm on "Kirsitubakas" (2014), nüüd on valmimas "Minu näoga onu", mille peaosades Rain Tolk ja Roman Baskin. Film jõuab kinodesse sügisel 2017.

Õhtu jätkub kell 19 Endla Teatrikinos Eesti animafilmide õhtuga. Näitamisele tulevad filmid „Amalimbo“, „Isand“, „Piano“ ja „Krokodill“.