Esimese hooajaga vaatajate rekordi püstitanud telesari on avatusretk noore geeniuse Leonardo Da Vinci (Tom Riley) noorusaegadesse, mil ta 25-aastase unistaja ja vabamõtlejana elas renessansiaegses Firenzes, Itaalias.

Uus hooaeg tõotab tulla veelgi süngem kui eelmine ja algab pärast viimaste osade sündmusi kaosega Firenze linnas. Da Vinci jätkab legendaarse Lehtede Raamatu otsinguid ja üritab välja selgitada tõe oma ema kohta. Leonardo otsingud viivad teda kaugetesse maadesse, kus peaosaline on sunnitud ümber hindama kõiki oma teadmisi maailma ja enda ajaloolise tausta kohta. Leonardo Da Vinci on kaasatud Medici ja Pazzi pere poliitilistesse skeemidesse ja nende erinevatesse arusaamadesse katoliku kirikust, kuid ta püüab ületada tolleaegseid arusaamu, mis on piiratud ühiskonna ja kiriku poolt.

Telesari on eetris igal reedel kell 20.00 FOX kanalil. “Da Vinci Deemonid” stsenarist on David S. Goyer, produtsent Jane Tranter ning tootja Starz ja Adjacent Production. Teise hooaja võtted toimusid 2013. aasta suvel ja sügisel Suurbritannia linnas Swanseas.