"Miks mitte?!" on tempokas ja kaasakiskuv lugu 18-aastasest Annast, lõpuklassi kogelevast nohikust ja tema unistustest. Sellest, et terve maailm ootab tema ülikooli minekut, aga neiu ise tahab saada hoopis rajuks ja kuulsaks räppariks. Tegelikult tunnetab Anna ka ise oma unistuse kättesaamatust, kuni kõik ühel päeval muutub. Nimelt teeb tema isa Martin kannapöörde, paneb maha juhatajaameti ja hakkab ellu viima omaenda ammust unistust saada moekunstnikuks. See lisab Annale julgust liikuda oma eesmärgi poole. Vaataja ees avaneb koolilõpu melu, seiklused ja arveteklaarimised, elluastujate unistused, esimesed tõsised otsused ja esimesed tõelised armumised.

"See on äge sari, mis sobib vaatamiseks nii noortele kui ka vanematele. Martin Alguse kirjutatud vaimukas stsenaarium ja Ergo Kulla poolt pilti võlutud nooruslik energia võivad ekraanil heleda leegina lahvatada," ütleb ETV peatoimetaja Marje Tõemäe uue sarja kohta.

"Sari andis hea võimaluse rääkida üks ehe ja hoogne lugu, mis puudutab olulisi küsimusi. Tähtsal kohal on valikute tegemine ning endale truuks jäämine meie segasel ja muutlikul ajal. Ja nende küsimustega tegelevad seal nii noored kui vanad," võtab sarja sünniloo kokku stsenarist Martin Algus. "Näitame elu ausalt ja see on tahes-tahtmata ka naljakas. Lisaks tõsistele küsimustele, huumorile ja sekeldustele on sarjas tähtis koht räppmuusikal."

Sarja stsenarist on Martin Algus, režissöör Ergo Kuld. Tootja Kassikuld . Osades Pirte Laura Lember, Maarja Jakobson, Indrek Taalma, Grete Klein, Genka, Lauri Nebel, Ivo Reinok, Mari Abel jt.