Filmile olid kaasa elama tulnud mitmed kulturismi ja fitnessmaailma tuntud inimesed nagu Ott Kiivikas ja tütar Amani Kiivikas, Merilin Taimre ehk Paljas Porgand, personaaltreener Marian Võsumets ja bikiinifitnessist Helena Mang.

Filmi autori ja peaosalise Kristjan-Johannes Konsapi sõnul täitus filmitegemisega üks aastaid tagasi püstitatud eesmärk ja unistus. “Mõte tekkis juba siis, kui keegi veel Eestis polnud sellist filmi teinud. Soovisin oma 2014. aasta ehk esimese meeste klassi võistlushooaja filmilindile jäädvustada, kuna ei teadnud, kui kaua enam võistlen. Mõtlesin, et kas nüüd või mitte kunagi.”

Ott Kiivikase hinnangul võiks filmi vaatama minna need, kes plaanivad kunagi võistelda, aga ka need, kes tahavad aru saada, mis selle võistlusalaga tegelevate inimeste peas toimub.

Üritusel tunnustas Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit Kristjan-Johannes Konsapit esimesena Eestis panuse eest spordiala arendamisse. Sellega alustas liit kulturismivaldkonna edasiarendajate tunnustamise traditsiooni.

Vaata treilerit!