2001-2006 Anu Välba ja Marko Reikop

"Terevisioon" läks eetrisse 2001. aasta veebruarist, esimesed aastad läks saade eetrisse kell 6:25 hommikul ja reedene saade kanti üle Rahvusringhäälingu Tartu stuudiost.

Esimesed saatejuhid olid palavalt armastatud Anu Välba ja Marko Reikop. Reedest Tartust eetrisse minevat saadet juhtisid erinevad saatejuhid, näiteks Ave Marleen, Andres Panksepp, Toomas Talts, Liina Randpere ja Andero Uusberg.

Terevisioon

Marko Reikop ja Anu Välba suundusid pärast "Terevisiooni" tegema õhtusel ajal eetris olevat saadet "Paar". 2009. aasta suvest suundusid Anu ja Marko "Ringvaate" saatejuhtideks, millena Reikop töötab tänase päevani.

Anu Välba lahkus "Ringvaatest" 2013. aastal, samal aasta 15. augustil sündis talle poeg Karl. Alates 2015. aastast juhib Välba endanimelist väga menukat autorisaadet "Hommik Anuga", mis on eetris pühapäeva hommikul.

2006-2009 Kaileen Mägi ja Priit Kuusk või Katrin Vaga (Liis Lusmägi, Tuuli Koch, Elis Aunaste) ja Toomas Luhats.

Sellel ajastul üritati erinevate saatejuhipaaridega programmi värskust tuua, kuid pidevalt muutuvad saatejuhid tekitasid pigem segadust.

Priit Kuusk on jätkanud teletööd "Aktuaalse kaamera" ankruna ja ka mitmete muude meelelahutuslike telesaadetega, viimasel ajal on ta teinud kokasaadet "Wend Weis".

TEREVISIOON

Kaileen Mägi lahkus televisioonist 2014. aastal, seal oli ta juhtinud lisaks terevisioonile ka muid saateid, näiteks "Kapital". Praegu töötab Mägi perekeskuses Sina ja Mina psühholoogilise nõustajana.

TEREVISIOON

Katrin Vaga oli "Terevisiooni" saatejuht mõnda aega, 2007. aastas suundus ta ETV korrespondendiks Brüsselisse. Praegu töötab Katrin Vaga Tallinna Tehnikaülikooli Turundus- ja kommunikatsioonijuhina.

TEREVISIOON

Pärast Vaga lahkumist juhtis "Terevisiooni" koos Toomas Luhatsiga Liis Lusmägi, kuid lapseootuse tõttu lahkus ta ametilt peagi. Hetkel töötab Liis raadio Star FM saatejuhina.

Järgmisena alustas "Terevisioonis" tööd ajakirjanik Tuuli Koch, kuid peagi naasis naine tagasi Postimehesse. Praegu töötab Koch Tallinna linnapea Taavi Aasa büroos nõunikuna.

TELEVISIOON

Lühikest aega proovis teletööd "Terevisioonis" ka Maire Aunaste tütar Elis Aunaste. Viimastel aastatel on Elis koos perekonnaga elanud maailmaränduri elu ja elab hetkel Prantsusmaal.

TEREVISIOON

Saatejuht Toomas Luhats lahkus 2013. aastal Rahvusringhääningust ja suundus tööle erasektorisse.

TEREVISIOON

2009-2017 Katrin Viirpalu ja Urmas Vaino

Pikk ja stabiilne ajajärk, kui "Terevisiooni" vedasid kaks saatejuhti, Viirpalu on tänase päevani veteransaatejuht, Urmas Vaino teeb magusamal eetriajal päevakajalisemaid saateid.

Etv tutvustas uut telehooaega ja riigimeeste avaosa

2017-

Eero Reinu (2017) Heli Luik (2017)