Karolin rääkis Naistelehele, kes olid Evelini ja Hele kantud riiete autoriteks.

"Need Ketlin Bachman-Põldroosi kleidid olid kõige esimesed, mida sarja algul proovisime. Ja kohe mõtlesime, et hoiame just neid supersfinaaliks."
Evelini seelik pärineb Tiina Talumehelt nagu ka Hele korsett. "Koos moodustavad nad pruudile mõeldud komplekti. Kuid me lõime nad lahku ja täiendasime üht punase maikaga ja teist lihtsate mustada pükstega. Võin kinnitada, et Tiina oli sellise miksimisega täiesti päri - ta seisis kõrval, kui me neid riideid proovisime."
"See seelik, mida Hele seitsmendas saates kandis, oli staar! Hiljem tahtsid kõik teada, kes selle teinud on, nii et jagasin Hanna Korsari numbrit."
"Et Evelin ja Hele on väga heas vormis, ei pidanud me modellide mõõtude järgi õmmeldud kleite kordagi ümber tegema. Vahel ainult ajutiselt natuke pikkust korrigeerima, sest saatejuhid peavad otsesaates kiiresti astmetest üles-alla saama ja siis ei tohi kleidisabale komistada." Need kleidid pärinevad Xenia Joosti käe alt.

Need kleidid on ainsad, mis ei ole õmmeldud Eesti moeloojate poolt - ühesugused kleidid on pärit Stockmanni kaubamajast.

Ka need kleidid on Xenia Joosti looming. "Tema käekiri on äratuntav - pole selline klassikaline haute couture, vaid arhitektuursem, huvitavate drapeeringutega."